Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тој кажа дека сеуште биле свежи сеќавањата на фотографиите на кои Николоски бил во бањарка на бања во Исланд и Финска и праша кој му го платил патувањето таму ?:pos:

Значи немало погодувачка. Ако си гол, зошто си гол, ако си во бањарка, зошто си во бањарка :pos:
--- надополнето: 19 март 2013 во 23:05 ---
Е ако се сликал со ќерките во џакузи со шампањнско тоа ептен ја прави ситуацијата понормална.

И јас тоа ќе кажев. Ги има ли некаде сликите? :D

Дно. Но уште не е крајното дно, ќе се изнагледаме до петок вечер вакви „писмени“ и „загрижени“, „случајно наједени“, “неутралци“. А да, и христијани пред се :sneaky:

Дно. За 500 денари што се човек не прави.

Дно. Но уште не е крајното дно, ќе се изнагледаме до петок вечер вакви „писмени“ и „загрижени“, „случајно наједени“, “неутралци“. А да, и христијани пред се :sneaky:

cudna rabota samo sitel i mtv snimaat kaj se drugive mediumi

Мене ме фати срам кога го гледав.

Јас сум изнареволтиран шо на пример како од пред се од нејзинион речник на некој начин дека исто и како дека таму кај директорот се точит шампањско и да видат луѓето како значи се заведувале младите малолетници.И дека на плажа и во базен не е исто да шеташ слечен.
Е и да мое мислење е теја.

мислам дека “гасификација’’ е дефинитивно зборот што ги обележа овие избори.

[quote="Bateman, post: 5766679, member: 53265]

Дно. За 500 денари што се човек не прави.[/quote]
Значи :pos:, значи. Делот со алкохолот најзакон.

Неможам да разберам како е возможно луѓе 4 години да мрчат како не чинело ништо и кога ќе дојдат изброи абе одма ги купуваат со 1 маичка и пенкало. Ова како да е врежано во генетскиод код на Македонецот, секогаш да избира страна пошто нели кул е да си вмровец или сдсмовец а ако гледаш надвор од кутијата тогаш си некој уфилман што никогаш нема да си најде работа бидејќи нели нема членска книшка.

Очигледно е дека еволуцијата застанала овде ама во овие 20 години мајмун да беше ќе сватеше дека истите лаги му ги продаваат секоја година.

Колку само мене ме изнервира како го извалкаа човекот.
Ќерка му ми е пријателка , девојчето е на место, добро, паметно , симпатично.
Срцка е :)
Едноставно ме жал за неа. Поретардирани изборни кампањи неверувам дека има некоја земја.

Да се казнело тоа што на снимката имало алкохол...а да си ја воспиташ твојата малолетна ќерка прво :facepalm:

Ај да се надоврзам на темава за градоначалникот наш едно видео да ви објавам . Еве вака Аце наш ќе брка трет мандат со изјава дека владата направила жичара на водно наместо да направи жичара на железничка ( пат кој е наменет за товарни возила ) се надевам дека скоро сите ја знаете железничка во охрид само не знам како ќе го изведе тоа.
на 3:30 слушајте :pos::pos::pos:Иначе на 4:30 делува како пријателов од видеово

Еве вака Аце наш ќе брка трет мандат со изјава дека владата направила жичара на водно наместо да направи жичара на железничка.

Видела жабата како го коваат коњот и таа ја кренала ногата.
Жичара на железничка :cautious: ќе ги поврзува железничка и Велестово:pos:
Што е следно,
‘‘Воин на магаре‘‘ - кај Мини Маркет
‘‘Мост на ЕУ‘‘ - кај Коселска река
‘‘Скулптура на свинче‘‘ - Воска
‘‘Порта Охрид‘‘ - на градскиот плоштад
‘‘Пешачки мост Уво‘‘ - Далјан:icon_mrgr:

Видела жабата како го коваат коњот и таа ја кренала ногата.
Жичара на железничка :cautious: ќе ги поврзува железничка и Велестово:pos:
Што е следно,
‘‘Воин на магаре‘‘ - кај Мини Маркет
‘‘Мост на ЕУ‘‘ - кај Коселска река
‘‘Скулптура на свинче‘‘ - Воска
‘‘Порта Охрид‘‘ - на градскиот плоштад
‘‘Пешачки мост Уво‘‘ - Далјан:icon_mrgr:
Негово е битно да си кажит а дали ќе напрајт не е битно , ак добиет уште еден мандат ќе никнат во Охрид уште 20 згради ќе си лапнит ацо од сите по 1-2 стана и на крајот еден кружен ток ќе напрајт :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom