A
Avenger99
Гостин
Какви сакаш гуми вози,не мрда на снег BMW-то
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви сакаш гуми вози,не мрда на снег BMW-то
Не бе пријателе,само ти возиш БМВ,само ти знаеш..Се имам возено и во БМВ и во Мерцедес и двете на снег со зимски гуми не мрдаат,џабе се инатишИзглеа моето и многу други што ги знам се некои магични вансериски штом возат по секаков снег?
Се стручњаци за БМВ овде мајката.
Сеа ми е јасно се.Немора да објаснуваш повеќе.Не бе пријателе,само ти возиш БМВ,само ти знаеш..Се имам возено и во БМВ и во Мерцедес и двете на снег со зимски гуми не мрдаат,џабе се инатиш
Алоо,читај подобро,се имам возено!Не сум возел јас ама ме возеле шофери што сум сигурен дека се 10 пати подобри од тебе и тие кажуваат дека задна на снег не оди,а ти сеа продожи си да мудруваш како БМВ на снег е бетер од Лада Нива..Сеа ми е јасно се.Немора да објаснуваш повеќе.
Муабетов испаѓа многу е убаво бурек да јадеш-си јадел? не бе ми кажувале.
Алоо,читај подобро,се имам возено!Не сум возел јас ама ме возеле шофери што сум сигурен дека се 10 пати подобри од тебе и тие кажуваат дека задна на снег не оди,а ти сеа продожи си да мудруваш како БМВ на снег е бетер од Лада Нива..
Шоферо што имаат поминати и повеќе од 500 илјади километри,шофери кој што имаат возено секакви автомобили и шофери кој што ја имаат завртено речиси 2 пати,е такви шофериКога ќе ја земеш возачката,сите сме исти шофери.Нема подобар полош,гинат и тие што возеле по 20-30 години,гинат и тие што возеле 2-3 месеци.Сообраќајните правила се за сите исти,нема исклучок.Во сообраќајот сме сите исти.Незнам какви се тие 10 пати шофери подобри од некого?Де објасни ми.Ако знае да ја фати под рачна,ако знае да ја стартува?Како тоа?
Алоо,читај подобро,се имам возено!Не сум возел јас ама ме возеле шофери што сум сигурен дека се 10 пати подобри од тебе и тие кажуваат дека задна на снег не оди,а ти сеа продожи си да мудруваш како БМВ на снег е бетер од Лада Нива..
Шоферо што имаат поминати и повеќе од 500 илјади километри,шофери кој што имаат возено секакви автомобили и шофери кој што ја имаат завртено речиси 2 пати,е такви шофери
Не сум возел,ама ме возеле на СНЕГ,сме заглавиле многу пати,синџири сме ставале..А твоето изгледа има уште едно 300 кг плус во багажникот..Па затоа и тоа ти го потенцирам бе момак! Се имаш возено а не си возел.Како може да ми кажеш мене дека не оди кога не си ни возел? И како тоа јас го возам по снег кај сакам кога не оди според тебе? 10 пати подобар шофер а неможе едно БМВ да вози во снег?
Не ве разбирам озбилно,а незнам ни зошто губам време у објаснување.
Абе ајде,исто е тазе излезен возач и возал кој што возел 40 години а?Немам ништо нити јас против тебе,ама да видиш какви луѓе имаат земено возачка,ќе ти стане јасно зошто ти викам подобри возачи..И што сакаш да кажеш со тоа?И такви шофери гинат во бизарни сообраќајќи,ја знам камионџија на тато колега,40 години шофер,па најверојатно заспал на воланот и загинал.Секакви случаеви има.Требаше да пишеш поискусни шофери,а на подобри 10 пати од било кого.Сите сме исти во возењето.И тој мењава брзини на 2000-3000 обртаи,и тој запира на пешачки како сите и тој запира на црвено како сите. Онака влегов у дискусијата,не дека имам нешто против тебе.
Не сум возел,ама ме возеле на СНЕГ,сме заглавиле многу пати,синџири сме ставале..А твоето изгледа има уште едно 300 кг плус во багажникот..
--- надополнето: 19 март 2013 во 23:32 ---
Абе ајде,исто е тазе излезен возач и возал кој што возел 40 години а?Немам ништо нити јас против тебе,ама да видиш какви луѓе имаат земено возачка,ќе ти стане јасно зошто ти викам подобри возачи..