Пред компјутер vs. излегување во град

• Креатор на темата Креатор на темата *Honey*
  • Време на започнување Време на започнување
Да ми беше поставено истово прашање до пред 3-4 месеци, без размислување би рекол пред компјутер играјки кантер :tapp:. Но за среќа, се излеков и од таа болест, и сега без размислување одговорот е, во град.

Бирам излегување. Иако некогаш ми е мака и останвам пред компјутер. Мрзата некогаш преовладува:kesa:Плус, мислам дека е подобро да земиш воздух надвор отколку да го оштетуваш видот 24/7.

Ако седам многу пред пц ќе се изолирам тотално, па затоа гледам да излегувам почесто и да се гледам со друштво. А ако времето е тапа, тогаш цела ноќ сурфам:kesa:

Zavisi od situacija - kolku i kako sum raspolozena:) I dvete mi se omileni taka da preku den mozam da skisnam na pc, a posle...vo grad mnogu normalno, na vozduh malce :wink:

Како кога. Петочно многу ретко излегувам, единствено може да се случи да излезам попладне, ако сум прва смена на училиште и немам тренинг или некоја поголема обврска што ме чека. Петок некако го користам за филмче, ПЦ, for my friend Steeve the TV :) и да си легнам порано што можам, за сабота да го имам цел ден за што ќе посакам.
Значи ако ме прашате во сабота, би одбрала излегување во град, нормално, а во петок - пред другиот другар, Пеце.

дефинитивно во град....ја откачив DotA:tapp: и сега одговорот е не пред компјутер...
ама сепак се си има предности и мани...на пример...сите понекогаш би останале пред комјутер...но сепак не верди да си ги трошиме деновите САМО пред компјутер

Никогаш не сум се двоумел помеѓу двете, секогаш гледам да излезам и прошетам доколку можам... подобро отколку сам дома (шести дел :)) да зркам в’компјутер.

зависи до расположението така да неможам да одговорам.

И мене ми зависи од расположение, но за се има време:wink:

Излегување во град дефинитивно.Некогаш е досадно само на компјутер да седиш(да играш,да сурфаш,да си го оштетуваш видот...).

Како ке ми дојде така...Некогаш ме мрзи да излагам па седам на компјутер...Некогаш пак не ми седи на компјутер...Секогаш различно..

Ако има добро друштво зш да не град.Ако не компјутер.

Ретко излегувам, па затоа повеќето од случаите е пред компјутер. Но, ако имам можност, бирам излегување во град.

Е јас сакам на компјутерот,ама ме бркаат од дома и ајде надвор :toe:

Каков компјутер какви бакрачи што убаво е надвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom