Да ми беше поставено истово прашање до пред 3-4 месеци, без размислување би рекол пред компјутер играјки кантер . Но за среќа, се излеков и од таа болест, и сега без размислување одговорот е, во град.
Бирам излегување. Иако некогаш ми е мака и останвам пред компјутер. Мрзата некогаш преовладува:kesa:Плус, мислам дека е подобро да земиш воздух надвор отколку да го оштетуваш видот 24/7.
Ако седам многу пред пц ќе се изолирам тотално, па затоа гледам да излегувам почесто и да се гледам со друштво. А ако времето е тапа, тогаш цела ноќ сурфам:kesa:
Zavisi od situacija - kolku i kako sum raspolozena I dvete mi se omileni taka da preku den mozam da skisnam na pc, a posle...vo grad mnogu normalno, na vozduh malce :wink:
Како кога. Петочно многу ретко излегувам, единствено може да се случи да излезам попладне, ако сум прва смена на училиште и немам тренинг или некоја поголема обврска што ме чека. Петок некако го користам за филмче, ПЦ, for my friend Steeve the TV и да си легнам порано што можам, за сабота да го имам цел ден за што ќе посакам.
Значи ако ме прашате во сабота, би одбрала излегување во град, нормално, а во петок - пред другиот другар, Пеце.
дефинитивно во град....ја откачив DotA и сега одговорот е не пред компјутер...
ама сепак се си има предности и мани...на пример...сите понекогаш би останале пред комјутер...но сепак не верди да си ги трошиме деновите САМО пред компјутер
Никогаш не сум се двоумел помеѓу двете, секогаш гледам да излезам и прошетам доколку можам... подобро отколку сам дома (шести дел ) да зркам в’компјутер.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.