Z
zmej gorjanin
Гостин
Е тоа мора да се видиВо 19:00 на веститте на канал 5 ќе има интервју со Борче!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е тоа мора да се видиВо 19:00 на веститте на канал 5 ќе има интервју со Борче!![]()
Јас таму го видов, вадеа торби од еден џип, може престојува само таму, у краен случај небитноИлиевски кај железничка живее? Едни па мене ми кажаа у Струмица живеел![]()

Еве, го стави некој на претходните страниВидео од Бо каде што вика Да Живее Македонија ?

Јас таму го видов, вадеа торби од еден џип, може престојува само таму, у краен случај небитно
Еве, го стави некој на претходните страни![]()

Како рече Марин:''Фала ви за се и за тоа што сега ме почитуваат во цела Европа''
Ѕвер!
Мислам дека брат му Димче живее во Скопје.
Точно карши Ред кафе беше паркиран џипотДа да , кај железничка живее брат му , на Ред кафе кафичот

А што мислиш јас што правам цел ден?Дај некој нека ги постира сите клипови од изминатово Европско и сите видеа од денешниов пречек.
Сакам да ги спуштам сите и да ги имам на компакт диск.
Ги спуштам утакмиците, оние најбитните и клипови од Youtube како и слики е ќе ги режам на двд 
Добро сега не очекувајте од Чековски кој знае што, тешко детство имал човекот и повлечен бил многу надвор од терените.
А што правел ?

!!! http://vimeo.com/29262395