Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .

Илиевски кај железничка живее? Едни па мене ми кажаа у Струмица живеел :cautious:
Јас таму го видов, вадеа торби од еден џип, може престојува само таму, у краен случај небитно ;)
Видео од Бо каде што вика Да Живее Македонија ?
Еве, го стави некој на претходните страни :D

Јас таму го видов, вадеа торби од еден џип, може престојува само таму, у краен случај небитно ;)

Еве, го стави некој на претходните страни :D

Мислам дека брат му Димче живее во Скопје.

Денес да не претерам ама преку 50 пати се наежив :pos:
Само додека го гледав видеото со МекКејлеб 3 пати се наежив :D

Добро сега не очекувајте од Чековски кој знае што, тешко детство имал човекот и повлечен бил многу надвор од терените.

Дај некој нека ги постира сите клипови од изминатово Европско и сите видеа од денешниов пречек.
Сакам да ги спуштам сите и да ги имам на компакт диск.
А што мислиш јас што правам цел ден? :D Ги спуштам утакмиците, оние најбитните и клипови од Youtube како и слики е ќе ги режам на двд :)

За 20 дена им успеа она што на нашиве политичари не им успева веќе 20 години, не обединија, повеќе од јасно е каде треба да се вложува во иднина, во спортот.

Можете ли само да претпоставите што ќе биде во земјава ако Македонија пример во фудбал игра на едно европско или светско натпреварување, Саша Греј такво оргазмично чувство не е у состојба да предизвика ... Саша Греј !

На Борче наш Господ да му даде се што ќе посака во животот и дај да го ожениме тука бе кандидатки има колку сакаш :pos: !!! http://vimeo.com/29262395

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom