Е што се случи? Судот ја прифати фотокопијата? А други докази?Тоа и мене ми беше логично, ама во нашето ни мило судство и тоа е можно.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е што се случи? Судот ја прифати фотокопијата? А други докази?Тоа и мене ми беше логично, ама во нашето ни мило судство и тоа е можно.![]()
Е што се случи? Судот ја прифати фотокопијата? А други докази?
To sto ne je zabraneto, to je dozvoljeno[emoji6]Дали ако шефот ве избрка од работа со образложение дека сте влегле во врска со колешка имате право да го тужите и за што ?
А небило наведено ни во договор ни никаде дека такви работи се забранети.![]()
Дали ако шефот ве избрка од работа со образложение дека сте влегле во врска со колешка имате право да го тужите и за што ?
Да не си плеснал некоја негова, па таа сега не му дава?Дали ако шефот ве избрка од работа со образложение дека сте влегле во врска со колешка имате право да го тужите и за што ?
Ljubomoren e neso. :-DДа не си плеснал некоја негова, па таа сега не му дава?![]()
http://www.slvesnik.com.mk/tarifa.nspxЈа изгубив личната карта и ме интересира колку пари треба да се плати..Да не знае некој случајно?
- Ќе ја огласите за неважечка во „Службен весник на РМ„ на свој трошок.
ништо, важно е шифрата 831 мислам бешеna imotnite listovi od katastar, negde pisuva sopstvenost, negde pisuva pravo na sopstvenost.
sto e razlikata?
Кога мене ми пишуваше,право на сопственост,тоа значи дека треба да се легализира.na imotnite listovi od katastar, negde pisuva sopstvenost, negde pisuva pravo na sopstvenost.
sto e razlikata?
Нема никаква разлика.[DOUBLEPOST=1472563158][/DOUBLEPOST]na imotnite listovi od katastar, negde pisuva sopstvenost, negde pisuva pravo na sopstvenost.
sto e razlikata?
Нема никаква разлика.na imotnite listovi od katastar, negde pisuva sopstvenost, negde pisuva pravo na sopstvenost.
sto e razlikata?
Сопственост и право на сопственост се две исти работи. Еден објект се легализира доколку во имотниот лист не е внесен, односно нема лист В.Кога мене ми пишуваше,право на сопственост,тоа значи дека треба да се легализира.
А сопственост дека имотот е легализиран![]()