I
[In]kognito
Гостин
Списоците се лудницаIma spisoci taka da ne vazi.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Списоците се лудницаIma spisoci taka da ne vazi.![]()
Акo си учелa немa дa имaш прoблем, не е тешкoКај Каневчев казнено, каков е колоквиумот?
Некој да полагал МПП последниве сесии? Ме интересира шо е како е на испит, шо прашања, на шо да се фокусирам, као изглеа тестот и тако даље.. you know the drill
sega si go "jadel stapot",ke imas zabrana od 3 posledovatelni sesii da go polagas toj predmet,sto de fakto znaci deka ke moras da go prezapises istiot.Indexot ke ti bide vraten od strana na komisijata,pa ke mozes drugite predmeti normalno da si gi polagas.kolegi aj kazuvajte so kako ide rabotava mi go zemaa indeksot od disciplinska komisija pa kazete mi ja postapkata sea kako ide
Дa ќе мoжеш.Доколку се нема фатено услов сеа и во случај ако фатам услов пред поправните колоквиуми во јуни ќе може да ги полагам поправните колоквиуми тогаш?
sega si go "jadel stapot",ke imas zabrana od 3 posledovatelni sesii da go polagas toj predmet,sto de fakto znaci deka ke moras da go prezapises istiot.Indexot ke ti bide vraten od strana na komisijata,pa ke mozes drugite predmeti normalno da si gi polagas.
P.S nareden pat uci si,ne se pravi mn mangup![]()
Нова книга има годинава колку што знам, значи не се надевај на прашања многу.На колоквиумот по Семејно право паѓаат прашањата од либро?
Нешто паѓале, така да секако погледни ги. Јас ќе го поминам и учебникот и прашањата.На колоквиумот по Семејно право паѓаат прашањата од либро?
Нова книга има годинава колку што знам, значи не се надевај на прашања многу.
mnogu normalno deka treba da se plati,po okolu 8 evra od kredit e, inace mozebi ke ispees da ti go namalat brojot na sesii na koi ke imas zabrana za polaganje,no za toa mozebi ke treba da "kolenicis" gore vo dekanatza da se prezapise ispitot treba da se plati ? i dali e kaznata fiksna 3 sesii ili moze da se namali vo zavisnost od situacijata zasto na ekonomski e 1 sesija na primer