ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Колку пари е презапишување предмет со 6 кредити и како оди постапката? И дали ми е попаметно да го презапишам вонредно информатика со оглед на тоа што 5 пати го паѓам со 10 поени на колоквиум, има ваква можност така?

Колку пари е презапишување предмет со 6 кредити и како оди постапката? И дали ми е попаметно да го презапишам вонредно информатика со оглед на тоа што 5 пати го паѓам со 10 поени на колоквиум, има ваква можност така?
По 8 евра од кретит мислам дека беше, така да за тебе ќе испадне 48 евра. Постапката не знам како оди зошто никогаш неам презапишувано, нека каже некој друг за тоа.

Иначе, мислам дека не може само еден предмет вонредно. Иначе, аман, што е со таа информатика, што толку го тупи овој?

Иначе, мислам дека не може само еден предмет вонредно. Иначе, аман, што е со таа информатика, што толку го тупи овој?
Па пробував да го најдам соопштението што беше за заверка на семестар ама ги нема на страната... Пишуваше дека може да се одбере дали редовно или вонредно и кај кој професор ама може погрешно сум разбрала.. Ќути ме отепа со тој колоквиум, двата учебника ги знам перфектно за 15 прашања сум 1000000% сигурна дека ми се точни секое полагање и пак имам по 10 поени. Џабе ќе го презапишам редовно, на кололвиум нема шанси да положам

Ќе може некој да ми каже . Немам земено оценки еден куп меѓу нив забележав дека двајца професори се излезени на пензија . Ќе има некој проблем да земем оцена кај друг ? Мислам да не има друга постапка некоја ? да идам кај асистентката малку е терсене да не ме собере зошто типот излегол пред 2 години затоа ве замарам. :D

Kolegi, ve molam nekoj ako znae da mi kaze koga se polaga Filozofija na pravo kaj Taskovska sega vo martovska sesija ( den, vreme i dali e usno ili pismeno )

Kolegi, ve molam nekoj ako znae da mi kaze koga se polaga Filozofija na pravo kaj Taskovska sega vo martovska sesija ( den, vreme i dali e usno ili pismeno )
18ти мaрт се пoлaгa, a кaде и кaкo никoј не знaе

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Последно уредено:
Некој да полагал МПП последниве сесии? Ме интересира шо е како е на испит, шо прашања, на шо да се фокусирам, као изглеа тестот и тако даље.. you know the drill

Дали има некој што студира дипломатија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom