Фала. Прееска ми текна дека така се плаќаше за дипломата изгледа (бар од тоа што ми кажувале).500 денари е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала. Прееска ми текна дека така се плаќаше за дипломата изгледа (бар од тоа што ми кажувале).500 денари е.
Фала. Прееска ми текна дека така се плаќаше за дипломата изгледа (бар од тоа што ми кажувале).
Априлска нема? На мастер сум иначе.
Не праеа проблеми со потписите, многу не идеа на судењата и у отуство им се потпишуваа судиите, дури и без потписи многу земаа оцени. Можеш да кажеш на некој од тие што ти се у група да те оправдаат ако не можеш да идеш, не е строго.Дали мора сите 4 пати да си бил на судење и да имаш потпис од судиите за да можеш да го полагаш трговско право-применета?
Vo juni se polaga usno site ostanati sesii pismeno.ako prasuvas za da polagas vo aprilska mislam deka ke e pismeno ama probaj dogovorise so Koevski a mozes i so ass Dusan okej se.[DOUBLEPOST=1429049190][/DOUBLEPOST]Ве молам за инфо!!! Трговско право се полага писмено или усно??? И дали освен книгата има и некоја друга литература за испит? Гледам таму во силабус некои авторизирани предавања???
Da ima plus materijal,ke si go zemes vo knizarata na praven 50/60 denari e,nesto za fransiza,faktoring znaat oni tamu ke si prasas i plus treba nekoi clenovi od Zakon za zastita na konkurencija.za sigurno prasaj go po meil Dusan sigurno ke ti odgovori.Vo juni se polaga usno site ostanati sesii pismeno.ako prasuvas za da polagas vo aprilska mislam deka ke e pismeno ama probaj dogovorise so Koevski a mozes i so ass Dusan okej se.
Fala mnogu![DOUBLEPOST=1429125332][/DOUBLEPOST]Vo juni se polaga usno site ostanati sesii pismeno.ako prasuvas za da polagas vo aprilska mislam deka ke e pismeno ama probaj dogovorise so Koevski a mozes i so ass Dusan okej se.[DOUBLEPOST=1429049190][/DOUBLEPOST]
Da ima plus materijal,ke si go zemes vo knizarata na praven 50/60 denari e,nesto za fransiza,faktoring znaat oni tamu ke si prasas i plus treba nekoi clenovi od Zakon za zastita na konkurencija.za sigurno prasaj go po meil Dusan sigurno ke ti odgovori.
PS. Da ne imas meil od nekoj od niv? Barav na stranata na pf ama ne pisuva...Fala mnogu!
Шо се брзаш, голем е АприлДа не има некој информација Меѓународно Приватно Право у априлска коа ќе го закажат?
Шо се брзаш, голем е Април![]()
Јас положив два кај Гелев, уште три кај Тупанчески имам и готово а појма неам ни кога има сесија ни ништо. Читај пп каков мејл добивНе се смеј на туѓи маки.
Јас положив два кај Гелев, уште три кај Тупанчески имам и готово а појма неам ни кога има сесија ни ништо. Читај пп каков мејл добив![]()
Јас положив два кај Гелев, уште три кај Тупанчески имам и готово а појма неам ни кога има сесија ни ништо. Читај пп каков мејл добив![]()
сигурно си учел цел месецЈас положив два кај Гелев,