Јефто
@JeftoMKD | Јефто™
- Член од
- 30 октомври 2011
- Мислења
- 2.732
- Поени од реакции
- 1.308
Си ме спасила многу. Фала тиjulijab@yahoo.com Е сеа некогаш враќа после 3-4 дена, ама битно враќа и соработува.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си ме спасила многу. Фала тиjulijab@yahoo.com Е сеа некогаш враќа после 3-4 дена, ама битно враќа и соработува.
Па на жиро сметка во пошта/банка треба да уплатиш и тојето, само да носиш заедно со пријава кога ќе полагаш. Барем така мислам е.Во врска со ова: http://www.pf.ukim.edu.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=4523&mid=3034&tabId=1035&tabindex=0
Сакам да прашам, како оди процедурата за да пријавам испит во казненава сесија? Освен што треба да им дадам илјадарче, што друго? Каде, како?
За среќа не, колоквиумите ги имам поминато сите. Само еден испит ми остана.Па на жиро сметка во пошта/банка треба да уплатиш и тојето, само да носиш заедно со пријава кога ќе полагаш. Барем така мислам е.
Иначе, ако треба и колоквиум да полагаш, илјадарчето е пред колоквиумот да го полагаш. Зезнатото е ако го паднеш колоквиумот...за џабе парите.
Да да, така е.За среќа не, колоквиумите ги имам поминато сите. Само еден испит ми остана.
Иначе списоци со кога испитите ќе ги полагаме ќе има?
И да, бидејќи сега сум втор семестар, нешто се бунам. Ова на списокот не се однесува на нас, туку на тие што им останале колоквиуми од втор, така? Бидејќи првите 6 недели од вториот семестар сеуште траат![]()
Да да, така е.
Иначе нема да има списоци, ќе има термин кога ќе биде испитот, си идеш со уплатницава, пријава (+ адм.такса) и си полагаш.Со среќа на испитот.
![]()
Е не знам тоа, ама ќе биде од 9ти натаму, т.е. од наредниот понеделник. А ќе биде све густо пошто од 20ти март, петок, најверојатно ќе почнат колоквиумите од летниов семестар. Или 23ти, ама ептен кнап ќе им биде на тие што имаат 5 предмети.Значи ова списокот за втор семестар не важи за нас
Иначе на тоа мислев, термини, да не знаеш кога ќе објават?
Фала ти на инфотоЕ не знам тоа, ама ќе биде од 9ти натаму, т.е. од наредниот понеделник. А ќе биде све густо пошто од 20ти март, петок, најверојатно ќе почнат колоквиумите од летниов семестар. Или 23ти, ама ептен кнап ќе им биде на тие што имаат 5 предмети.
Зависи денот како му е... генерално бара знаење, прашува буквално све и сака конкретни одговори кратко и јасно, неќе да прераскажуваш по цели лекцииЗдраво колеги, може некој да ми каже како изгледа усниот испит по Казнено право кај Професорот Тупанчевски, какви прашања поставува, и како оценува, Ви благодарам.