ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој од колку работи Архива?

АЈ ХЕЛП!!! КАМБОВСКИ МИ ПРЕДАВА КАЗНЕНО? ШТО ПЕРСОНА ЧОЕК Е ? хахаххаха хелп
Огромни познавања има, како што рече Д_Лејди, само многу монотоно предава и малку е тежок за слушање.

Супер човек. Јас барем супер си поминав. Има огромно знаење, не малтретира на испит, ама не пушта ако не знаеш. Мислам дека е најдобар професор од цела казнена група. Не е надуен, а е најобразован и плус академик е. По ходник ако го начекаш нема шанси да те откачи. Ако сакаш да научиш, го имаш вистинскиот професор.

--- надополнето ---

Ај да прашам, има некој економско казнено да ми каже што прашања давал?? Како сте минеле на испит?
Сега ќе ти пратам едни прашања што мене ми ги пратија од казнено и финансово. Утре полагаш?

ЕДИТ: Ослободи место за порака :)

Г.Наумовски (Римско право) и М.Докмановиќ (Право и информатичка технологија), како предаваат? За нив ми кажаа само дека биле доста млади:/

Докмановиќ информатика? Хах, тој историја ми предаваше. Во секој случај, и двајцата се добри дечки, Мишо ептен си ја брка работата и нема шанси да има каснење со поени, или такви работи, организиран е.

Огромни познавања има, како што рече Д_Лејди, само многу монотоно предава и малку е тежок за слушање.

Сега ќе ти пратам едни прашања што мене ми ги пратија од казнено и финансово. Утре полагаш?

ЕДИТ: Ослободи место за порака :)

Докмановиќ информатика? Хах, тој историја ми предаваше. Во секој случај, и двајцата се добри дечки, Мишо ептен си ја брка работата и нема шанси да има каснење со поени, или такви работи, организиран е.
Да утре полагам Плс пиши ми:))) еве одма бришам пораки за да направам место:))

Ајде за предавање повеќето се напор, финтата е дали на колоквиум зафркава као Родна?? ? ? И поени како е за поени за активност? дава или и тој со 0,5 0,1 стартува :(

Овој Кандикјан ептен ме потсеќа на Влатко Стефановски :pos2:

Da ne znaete kolku max krediti mozeme da zapiseme vo semestar ??? zas mi treba da prezapisam predmet i vkupno mi idat 35 -.- ,
blagodaram odnapred

Кога полагаат вонредни и они што имаат презапишано предмет вонредно? Ја чув кога се полагаат вторите колоквиуми, и потоа втора шанса во поправна сесија?

Знам дека сите ја зборите Родна,ама може некој поконкретно да каже какви прашања дава. Дали мора се на памет да се учи, дали е доволно само од книгата да се учи или треба и практикумот, бидејќи гледам во него се се закони,идиотски е нив да ги учиме кога секоја година ги менуваат?

Правиш муабет за ГраЏанско или Стварно ??? Граџанско обавезно практикум, џабе е се ако немаш фатено практикум...инаку прашањатасе тешки доста тешки...на пример имаш прашање со 2 зборчиња сменети и сеа ти го знаеш прашањето ама кога ќе ги прочиташ понудените се буниш максимилано...али се положува не е толку страшно!!! земи повеќе учи ќе биде, јас со 15 поени од есеј и 1 активност го положив така да немаш проблем, ама обрни внимание повеќе :)

Ај некој од втора година, нека пише ако знае коа има Каневчев утре предавања.

Кога ќе ги завршиш првите 3 години на правен факултет даваат диплома дека си дипломирал ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom