ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Jas sum 165 ama bitno e sto sum vo drzavna :) Cestitki do site pa se gledame za upisite..

One question... Тие шо се во приватна квота, утре треба да одат да потпишат изјава дека прифаќаат?

Да не знаете кога ќе ги постават конечните листи на страницата на Правниот факултет ? Требаше денеска, ама тешко некако ....

Кој ке ве трпи низ факултет, коа јас ке полагам утре и понеделник...

Da ne ima nekoj slucajno prasanja gragjansko pravo na PC nekoj sto pamti sto se pagjase prethodnite 2 pati koa polagavme sea ako nekoj zapisal??
(sry za latinica treba da go sredam PC za da mozam i kirilica da pisuva..samo privremeno e :) )

Ајдеее, од кај сеа ова !? Утре треба само да се потпише или и уплатница некоја ?

Утре само потпишуваш од 8 ипол до 16, не ти треба ништо, а инаку за понеделник требаат сите уплатници и документи, има на страницата објавено што е потребно :)

прво да ви посакам со среќа на сите колеги... и имам едно прашање... :))
Иначе смениле ова на странава, конечно е 2010/2011 и пишува дека се почнува на 15 ;)

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКАТА 2010/2011 НА УКИМ
Свечената манифестација по повод почетокот на новата учебна година и овој пат ќе се одржи, на 15 септември 2010 година (среда) со почеток во 11:00 часот, во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје .
По повод свеченоста Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје ги поканува своите студенти да присуствуваат на свеченоста која ја организира Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за сите новозапишани студенти на целиот Универзитет. Наставата за новите студенти на 15 септември 2010 нема да се одржува по 10 часот.
Од Деканот на Правниот факултет „Јустинијан Први“
ова значи дека пред 10h треба да одиме на факултет или...?? :icon_conf

Утре само потпишуваш од 8 ипол до 16, не ти треба ништо, а инаку за понеделник требаат сите уплатници и документи, има на страницата објавено што е потребно :)
Уште да чинеше страната и да ја отвораше... :)

Граѓанско ......... ФАК!!!!!!!!!!!!!!!........ го наебавме ...а овие ќефој се што влегоја а незз во што влегоја хаххахахах:vozbud::vozbud:

прво да ви посакам со среќа на сите колеги... и имам едно прашање... :))
ова значи дека пред 10h треба да одиме на факултет или...?? :icon_conf

Мислам дека не, мислам дека право треба да одиме во Борис Трајковски салата, а ова со 10 не го разбирам ни јас хахаха :D :helou:

Значи студентскиот индекс чини ни помалку, ни повеќе туку 150 евра. Мислам на уписот на факултет и стекнување на статусот (редовен) студент.
- 100 евра прва рата ако си на државна (200 приватна);
- 1500 електронски индекс
- 750 студентски активности
- 400 денари за обнова на книжен фонд

+ купување индекс/студентска легитимација, се на се доаѓа сума од 150тина евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom