Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И такво нешто имало? омгOne question... Тие шо се во приватна квота, утре треба да одат да потпишат изјава дека прифаќаат?
И такво нешто имало? омг
Ајдеее, од кај сеа ова !? Утре треба само да се потпише или и уплатница некоја ?
ова значи дека пред 10h треба да одиме на факултет или...?? :icon_confИначе смениле ова на странава, конечно е 2010/2011 и пишува дека се почнува на 15
ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКАТА 2010/2011 НА УКИМ
Свечената манифестација по повод почетокот на новата учебна година и овој пат ќе се одржи, на 15 септември 2010 година (среда) со почеток во 11:00 часот, во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје .
По повод свеченоста Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје ги поканува своите студенти да присуствуваат на свеченоста која ја организира Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за сите новозапишани студенти на целиот Универзитет. Наставата за новите студенти на 15 септември 2010 нема да се одржува по 10 часот.
Од Деканот на Правниот факултет „Јустинијан Први“
Уште да чинеше страната и да ја отвораше...Утре само потпишуваш од 8 ипол до 16, не ти треба ништо, а инаку за понеделник требаат сите уплатници и документи, има на страницата објавено што е потребно![]()
прво да ви посакам со среќа на сите колеги... и имам едно прашање...)
ова значи дека пред 10h треба да одиме на факултет или...?? :icon_conf