ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Значи, јас најдов на странава од правен факултет на уким, и пишува кој кандидат коклу поена има! А нигде не видов да пишува дали си примен или не! Има нешто такво што сум промашил?

Сакав да бидам 1ва :( Али нема везе и како 5та по ред се живее :toe: Битно го купив првиот индекс во цел универзитет :pipi:

Значи, јас најдов на странава од правен факултет на уким, и пишува кој кандидат коклу поена има! А нигде не видов да пишува дали си примен или не! Има нешто такво што сум промашил?

Нема нема сеуште, на 26ти ќе има кој е примен и во која квота :)

Чекајте малце овде има на правни науки 647 души а примаат само 600 т.с 300 државна 300 приватна.
И овие листиве се за тие што се примени официјално или само поените од средно се објавуваа.пошто нема логика во првите 10 има деца со 70 поени...

Чекајте малце овде има на правни науки 647 души а примаат само 600 т.с 300 државна 300 приватна.
И овие листиве се за тие што се примени официјално или само поените од средно се објавуваа.пошто нема логика во првите 10 има деца со 70 поени...

Толку се пријавиле, што значи дека тие кои што имаат најслаби поени и се надвор од границата на 600 деца ќе бидат одбиени...
А инаку листиве се како што се пријавувавме по ред, немаат никаква логика, нормално.
На 26 ќе бидат објавени конечните листи! :):smir:

ок значи ја иам 79 запирка нешто поени, значи сум примен зошто сигурно сум боље од 50 деца oд предвидените 600 :DD

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКАТА 2010/2010 НА УКИМ -------> да да 2010 да да хаххаха
Свечената манифестација по повод почетокот на новата учебна година и овој пат ќе се одржи во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје, со почеток во 11:00 часот.
За таа цел Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје ги поканува своите нови студенти да присуствуваат на свеченоста која ја организира Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за сите новозапишани студенти на целиот Универзитет.

Наставата за новите студенти нема да се одржува по 10 часот.

Од Деканот на Правниот факултет „Јустинијан Први“

аааааааа дата? абе абе :nenene:

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКАТА 2010/2010 НА УКИМ -------> да да 2010 да да хаххаха
Свечената манифестација по повод почетокот на новата учебна година и овој пат ќе се одржи во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје, со почеток во 11:00 часот.
За таа цел Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје ги поканува своите нови студенти да присуствуваат на свеченоста која ја организира Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за сите новозапишани студенти на целиот Универзитет.

Наставата за новите студенти нема да се одржува по 10 часот.

аааааааа дата? абе абе :nenene:

За ова 2010/2010 се изнасмеав, незнам како уште не им текнува што имаат пишано...
Дата никако, све знаеме, што каде али кога не е важно хахахаха
Ај ќе дознаеме од другиве факултети, најверојатно на 13ти :)
И денес чекав да видам да не слууучајно имаат објавено прелеминарни листи, како на сииииите други факултети, ама не, ни случајно хахаха сепак до 26ти ќе си почекаме ние :))

бре бре учени деца :D ја сум у приватна квота :PP

Оваа година секаде на правен факултет има премногу ..Имам една другарка на овие дисперзираниве во битола и тмау има околу 170 деца ..Многу правници во Р.М хехехе

Државна, државна:vozbud: ^^
Фала Богу прелеминарни бар има :D
јас сум во првите 100 :)
Честито на сите што се примени, па се гледаме од септември! :je:

Иначе смениле ова на странава, конечно е 2010/2011 и пишува дека се почнува на 15 ;)

ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКАТА 2010/2011 НА УКИМ
Свечената манифестација по повод почетокот на новата учебна година и овој пат ќе се одржи, на 15 септември 2010 година (среда) со почеток во 11:00 часот, во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје .
По повод свеченоста Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје ги поканува своите студенти да присуствуваат на свеченоста која ја организира Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за сите новозапишани студенти на целиот Универзитет. Наставата за новите студенти на 15 септември 2010 нема да се одржува по 10 часот.

Јас сум 7ма јухи јухи јееј!
Магичниот број седум! Среќниот број седум! :pipi:

Јас сум 11ти зад синот на Ѓоргета Иванов. А си мислев дека сум во првата десетка. :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom