ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Прашајте у банката до факс ако не мора да има истакнато негде..а може и у книжарата ми се чини лани даваа еден лист се што треба кај треба да платиш жиро сметки се :)

бтв.... да не беше некој на консултации на граѓанско...??? да размени неколку искуства??? :toe:

Прашајте у банката до факс ако не мора да има истакнато негде..а може и у книжарата ми се чини лани даваа еден лист се што треба кај треба да платиш жиро сметки се :)

Знам јас си земав таков лист од книжарницата ама проблемот е у тоа што за ова у последен момент им текна па ја нема таа жиро сметка на листот.

А дали некој може да пообјасни како иде процедурата за студирање за јавен обвинител?Ве молам.

Има некој информација кога ќе се разбере распоредот.....?

Колеги апсолвенти,дали знаете дали ке има сесија за нас во октомври?

На 15ТИ СЕПТЕМВРИ студентите ќе ја земат власта во свои раце!!! :tv:

Да не има од форумов некој што е на меѓународно право постдипломски да ми каже како е од прилика и како е задоволен? Ве молам :jaj:

Господа, ај ве молам кажете ми за тие што студирале по стара програма, по колку се плаќа за последипломските студии?? 1000 или 2000 или 2500 евра??
Оти не е логично да плаќаме исто, а студираме една година помалку?

да ве прашав.... ако падниш граѓанско ... тоа е од 2 семестар... и во септемвриска сесија падниш...дали има уште една шанса да полагаш??? казнена или зимски испитен РОК!!??
ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ МИ !!!!! ИТНО Е :::!!!!!
фала однапред:toe::toe:

да ве прашав.... ако падниш граѓанско ... тоа е од 2 семестар... и во септемвриска сесија падниш...дали има уште една шанса да полагаш??? казнена или зимски испитен РОК!!??
ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ МИ !!!!! ИТНО Е :::!!!!!
фала однапред:toe::toe:

Имаш право мислам 3 пати да полагаш, нема врска кога, сам бираш ама не смееш повеќе од три пати. А за термини ќе си следиш, има редовни, казнени сесии и така :)

Денес праев испит по ОДГП (граѓанско) и идиотите од ЕКТС ми ги израчунале одговорите на друга група (ми ја смениле матрицата). А баш ги преброив и имам положено. Е каде сега?

Да одам у ЕКТС, или да не се мачам...

Денес праев испит по ОДГП (граѓанско) и идиотите од ЕКТС ми ги израчунале одговорите на друга група (ми ја смениле матрицата). А баш ги преброив и имам положено. Е каде сега?

Да одам у ЕКТС, или да не се мачам...

Оди и качи им се на глава што побрзо заш иначе ништо. А и предметов не баш некој омилен за полагање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom