ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Значи студентскиот индекс чини ни помалку, ни повеќе туку 150 евра. Мислам на уписот на факултет и стекнување на статусот (редовен) студент.
- 100 евра прва рата ако си на државна (200 приватна);
- 1500 електронски индекс
- 750 студентски активности
- 400 денари за обнова на книжен фонд

+ купување индекс/студентска легитимација, се на се доаѓа сума од 150тина евра.

Ќути, коа ги уплаќав денеска тие 9000 во банка срцево ми плачеше :( Колку е скапо образованиево, а колку малку добиваме...
Дури ни екскурзии не се организираат!

Ќе ми прат некој проблем ако однесам 3 слики од матура шо сум се сликал? Шомуабет сеа да трчам да се сликам...

Хаxxаxа мене ми испадна мнооогу повисе од 150 евра ние лани во приватна квота плакавме 800 евра т.е 400 евра рата вие имате срека сеа :)

Мислам дека не, мислам дека право треба да одиме во Борис Трајковски салата, а ова со 10 не го разбирам ни јас хахаха :D :helou:
хах.. ако во случај нешто дознаете пишете... :icon_roll зошто стварно не е баш разбирлива реченицата.. хехехехе сепак фала :))))))):pipi:

хах.. ако во случај нешто дознаете пишете... :icon_roll зошто стварно не е баш разбирлива реченицата.. хехехехе сепак фала :))))))):pipi:

Значи вака...ја минатата година бев прва...ќе си појдите на предавање АКО ИМАТЕ (зашо мислам дека според распоредот еден ден слободен ќе имате во неделата) и после професорот кој и да е или професорката ќе ве пушти пред 10 часот... етеееее решен проблемот!!!

Јас мислам дека лани кога се идеше во Борис Трајковски после не идевме на факс незнам баш како беше точно.ама ми текнува дека првиот ден кога сите отидовме на факс нигде немаше истакнато што како ке биде и на крај некој излезе не сместија у амфитеатри и почнаа да предаваат..тотално не збунија ептен чекавме ко лудаци катастрофа...знам а беше 8 сабајле и на мојата група и рекоа од 4 предавања..смрт ..ама како и да е помина и тоа :)

Значи вака...ја минатата година бев прва...ќе си појдите на предавање АКО ИМАТЕ (зашо мислам дека според распоредот еден ден слободен ќе имате во неделата) и после професорот кој и да е или професорката ќе ве пушти пред 10 часот... етеееее решен проблемот!!!
фала многуу :) значи ние да си одиме на факултет во 8.. :)
:pipi:

ЕЕ стварно луше до кога треба да уплатиме рата тие што сме сеа 2 год односно 3 семестар да не знае некој нешто или после септемвриска ке има некое соопштение???

- Трезор сметка НБРМ 100000000063095, сметка на [FONT=&quot]Praven[/FONT][FONT=&quot]fakultet[/FONT][FONT=&quot]-[/FONT][FONT=&quot]Skopje[/FONT] 160010370078811,
- повикување на бр. 723012-41 за испити, уверенија, презапишани предмети

Може ли некој да ми потврди дали се точни сметкиве за презапишување предмет? Пошто нели имаше некој заврзлами со ставката “повикување на број“.

Шо да пишам на ова пријавава кај Студиска програма и Модул ????????????????????????????????

ЕЕ стварно луше до кога треба да уплатиме рата тие што сме сеа 2 год односно 3 семестар да не знае некој нешто или после септемвриска ке има некое соопштение???

Рано е за тоа, ќе има соопштение за тие шо ќе запишуваат 3 и 5 семестар, кога да се уплати, од кога до кога трае и слично...Не се секирај, ќе ти ги земат парите :)

Шо да пишам на ова пријавава кај Студиска програма и Модул ????????????????????????????????

Студиска програма -> Правни студии ЕКТС (или политички или новинарство на тоа шо си :))
Модул остај го празно, то е за на пост-дипломски, мада и сега да пишеш нешто не праат проблем. :helou:

Ја има ли некој жиро сметката на Студентски парламент на правен факултет кај што треба да се плаќаат тие 250 денари? Огин да ги изгори!:nerv:

baram cimerki stanot e vo avtokomanda(zelenata zgrada) super opremen,ako ima zainteresirani CIMERKII neka pisat,pozzz

Ја има ли некој жиро сметката на Студентски парламент на правен факултет кај што треба да се плаќаат тие 250 денари? Огин да ги изгори!:nerv:

И на мене ми треба... Дури утрово се сетија да ни кажат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom