ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
лелееее...дадоа резултати вовед во право.:nesvest: не ми се верува, конечно.:tapp:
и сега, ми фалат уште 2 бода до 61:uvo: има шанси некако да ми ги дадат? ако одговарам или слично? или нема...само 1 ако ми фали, важи тоа? ај, ако има некој слично искуство со мицајков и манасиев нека пише...

лелееее...дадоа резултати вовед во право.:nesvest: не ми се верува, конечно.:tapp:
и сега, ми фалат уште 2 бода до 61:uvo: има шанси некако да ми ги дадат? ако одговарам или слично? или нема...само 1 ако ми фали, важи тоа? ај, ако има некој слично искуство со мицајков и манасиев нека пише...

Ќе ти даде едно 5-16 термини кога да појдеш и ќе ти вика ај сега не може, ај дојди пак, ај почекај, па дојди па, и ќе те мафтаат, па може ќе имаш среќа да ти дадат да одговараш :)

ауууу...значи да си се пријавам за во март...и да почнам пак да си учам вовед :tapp:

абе јас ќе пробам, не се откажувам, ама ова да си го имам како план б. а можа, ли да се пријавам преку електронското досие, а после да не одам да полагам?

Можеш. Нема да ти се важи ако не си полагал :)

ок, фала многу на информацииве:smir:
да си се пријавам јас за секој случај, па после да трчам по манасиев за 2 бода.

Јас у петок, идам на одговарање за два поена социологија! Па ќе видемо...

ке може некој да ми каже кај кој професор да пријавам економика од прв семестар вонредно сум и не ги знам кои се ? фала

ке може некој да ми каже кај кој професор да пријавам економика од прв семестар вонредно сум и не ги знам кои се ? фала

Или Томислав Гроздановски или Владимир Кандикјан.

Ај со среќа нека е на сите кои утре ќе идат за бонус поени по Социологија на право!

паднав на историја оти немам семинарска ако некој има нека даде

шо слушам негде се продавале карти за во струмица ?????на правен???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom