ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Е сега веќе ништо не ми е јасно:nesum: Ке има ли есеј по вовед кај Мицајков после испитот или не ? Само некои глупости измислуваат цццццц

Ја исчукале препотентната чавка по мјп... алал да му е на типот

Викаш заслужила...

Море има некои еве уште во прв семестар си го бараат не големо:tapp:

а која асистентка е таа?

елена михајлова, на фрчко асистентката...
а типов ми е сограѓанин...иако сеуште не знам кој е...
сега инаку ќе не гледаат на правен бе:pos2:

елена михајлова, на фрчко асистентката...
а типов ми е сограѓанин...иако сеуште не знам кој е...
сега инаку ќе не гледаат на правен бе:pos2:

ти од кај си?инаку тој дечкото е 2 група 2 година :)

Знам само дека типот испаднал ГОООЛЕМ сељак...:toe::smir:

а дали знае некој кога уствари ќе зимаме оцени вовед ?!??

ти од кај си?инаку тој дечкото е 2 група 2 година :)

па од богданци. 1 група, 1 година:smir: да не знаеш можда и како се вика? пиши пп ако знаеш.

Имам едно прашање:

Јас на првиот семестар имам само еден предмет положено (btw на правен сум). Дали ако земам услов на мартовска казнена сесија, ќе можам да ги полагам од втор семестар предметите на колоквиуми или како шо слушнав е дека само на испит ќе можам да ги полагам. И дали ке можам да запишам ако ги земам на мартовска казнена втор семестар воопшто.

Риспект тој шо ќе ми одговори...

Имам едно прашање:

Јас на првиот семестар имам само еден предмет положено (btw на правен сум). Дали ако земам услов на мартовска казнена сесија, ќе можам да ги полагам од втор семестар предметите на колоквиуми или како шо слушнав е дека само на испит ќе можам да ги полагам. И дали ке можам да запишам ако ги земам на мартовска казнена втор семестар воопшто.

Да да ке можеш да земеш услов.Па и затоа највеќе се спроведува таа мартовска сесија,кој нема услов тоа му е последна шанса:smir:

Имам едно прашање:

Исти случаи сме :)
Да да ке можеш да земеш услов.Па и затоа највеќе се спроведува таа мартовска сесија,кој нема услов тоа му е последна шанса:smir:
Риспект и од мене за одговоров!

А ќе можам да ги полагам предметите од втор семестар на колоквиуми освен информатика и англиски оти носат по 6 кредити, или сите на испит во јуни?

А ќе можам да ги полагам предметите од втор семестар на колоквиуми освен информатика и англиски оти носат по 6 кредити, или сите на испит во јуни?
Зависи. Ако ви кажат дека од казнената сесија положените предмети се засметуваат како редовно да сте ги положиле, ќе можеш да ги полагаш во колоквиуми.
Ако не ги положиш, ќе можеш да запишеш семестар, ќе ги обавуваш сите активности (ќе идеш на предавања, активност, есеј), ама ќе полагаш на испити.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom