Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја исчукале препотентната чавка по мјп... алал да му е на типот
а која асистентка е таа?
елена михајлова, на фрчко асистентката...
а типов ми е сограѓанин...иако сеуште не знам кој е...
сега инаку ќе не гледаат на правен бе:pos2:
ти од кај си?инаку тој дечкото е 2 група 2 година![]()
Имам едно прашање:
Јас на првиот семестар имам само еден предмет положено (btw на правен сум). Дали ако земам услов на мартовска казнена сесија, ќе можам да ги полагам од втор семестар предметите на колоквиуми или како шо слушнав е дека само на испит ќе можам да ги полагам. И дали ке можам да запишам ако ги земам на мартовска казнена втор семестар воопшто.
Риспект тој шо ќе ми одговори...
ја типов би го нашла да го испоштовам...ти од кај си?инаку тој дечкото е 2 група 2 година![]()
Исти случаи смеИмам едно прашање:
Јас на првиот семестар имам само еден предмет положено (btw на правен сум). Дали ако земам услов на мартовска казнена сесија, ќе можам да ги полагам од втор семестар предметите на колоквиуми или како шо слушнав е дека само на испит ќе можам да ги полагам. И дали ке можам да запишам ако ги земам на мартовска казнена втор семестар воопшто.
Риспект тој шо ќе ми одговори...
Риспект и од мене за одговоров!Да да ке можеш да земеш услов.Па и затоа највеќе се спроведува таа мартовска сесија,кој нема услов тоа му е последна шанса:smir:
Зависи. Ако ви кажат дека од казнената сесија положените предмети се засметуваат како редовно да сте ги положиле, ќе можеш да ги полагаш во колоквиуми.А ќе можам да ги полагам предметите од втор семестар на колоквиуми освен информатика и англиски оти носат по 6 кредити, или сите на испит во јуни?