ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
И ги добив двата поени Социологијааааааа :vozbud::vozbud::vozbud:

Ај ако знаете дали утре ќе објават список за полагање од мастер студиите- правосудна насока, Ве молам кажетеи напишете. Фала.

знае ли некој кога ќе се прави есејот по вовед во право што го одложија вошетвртокот 26.02 ако може одговор фала

знае ли некој кога ќе се прави есејот по вовед во право што го одложија вошетвртокот 26.02 ако може одговор фала

демек барале од ектс да им дозволат да го организираат поправниот есеј, правеле се што е во нивна моќ, и ако успеале ќе имало соопштение, на вратата на манасиев. така кажа тој.

демек барале од ектс да им дозволат да го организираат поправниот есеј, правеле се што е во нивна моќ, и ако успеале ќе имало соопштение, на вратата на манасиев. така кажа тој.

:pos2::pos2:

Ima nekoj sto ke polaga Megunarodno pravo vo mart ????

заверив семестар....конечно малку ред на правен...немаше гужва туркање и Донка беше мирна!!!!!!

Јас уште не сум. Мислам другата недела, белки нема да ми прават некои проблеми!?

па можно е казна да ти бапнат :toe:
цел живот пријавувам/заверувам семестар една недела после сите ... ем нема гужва, ем се смирени тетките... а од казната неам ни к платено

за мартовската сесија што е, казнена, пишува таму во тоа соопштението дека треба да се носи пријава со таксена марка и уплатница на денот на полагањето во просторијата кај што полагаш. е сега, пријавата е таа пријава за испит, со која што земаме оцени или?

за мартовската сесија што е, казнена, пишува таму во тоа соопштението дека треба да се носи пријава со таксена марка и уплатница на денот на полагањето во просторијата кај што полагаш. е сега, пријавата е таа пријава за испит, со која што земаме оцени или?
Таа е.

Уште еднаш ве молам има ли некој семинарска по историја на правото?Ве молам да ми кажете. ФАЛА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom