ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не има семинарска на било каква тема поврзана со Човекови права??? КОлку поопшто толку подобро.Однапред благодарам!

да не има некој некаква идеја што ќе правиме со вовед кај мицајков?:kesa:
утре, претпоставувам дека немаме право да полагаме? т.е. да преполагаме? ако праша некој, нека каже...мене не ми ја отвара страната на пф:tapp:затоа што лошо поминав на 2 колоквиум...и сеа ми фалат 13 бода од есеј и активност(што и не би било така чудно, ако не сум кај мицајков, а тука сите што знаат каков е викаат невозможна мисија:tapp:)
па, ај ако има некој нешто во врска со ова, нека каже?

Тури му куро! Само Историја на правото иам обезбедено оценка. Вчера прави есеј Економика напиша 2 и пол страни и тоа точно се според тема, а ми фалат 12 поена за 6ка. Шо викате, Кандикјан ќе биде ли љубезен да го оцене со минимум 12ка?
А Вовед и Социологија гадно сум заглавен. Вовед немам правено ниту еден есеј, а ми фалат 10 поена за оценка, а Социологија исто без правен есеј, ми фалат 15 поена. Fucked up

економика даде убави поени кај нас...ако ти е добро напишан, немаш гајле. исто и социологија...а за вовед...ќе бидеме во неизвесност:toe:

Според Драги од ектс и ние утре треба да полагаме вовед поправните.ама зошто нема време јас ќе го оставам за јуни или септември.мисалм дека и есејот вовед ќе се прави утре после полагањето.ама не знам не е 100% сигурно така да прашајте некого...

Според Драги од ектс и ние утре треба да полагаме вовед поправните.ама зошто нема време јас ќе го оставам за јуни или септември.мисалм дека и есејот вовед ќе се прави утре после полагањето.ама не знам не е 100% сигурно така да прашајте некого...

ти го праша него ли? и шо вика дека може и ако немаш пријавено?? дај одговарај побрзо, да имам време да повторам троа.

Мене ми фалат 3 поени Вовед во право а го немам правено првиот есеј. Кога го полагавме вториот колоквиум дојде во амфитеатар Рашковски и рече поправните есеи после испитот што значи утре. Утре после 12 би требало да ги правиме есеите.

Бајалџиев, ама мислам дека нема врска кај кој професор сме :toe:

epa bogami ima vrska...zatoa sto kaj vas ova utre ke bide popraven, a nie nemame regularno praveno...taka da...jbg, za nikade sme nie :)) p.s. izvinete za latinicata, me zaebava nesto pc-to:smir:

epa bogami ima vrska...zatoa sto kaj vas ova utre ke bide popraven, a nie nemame regularno praveno...taka da...jbg, za nikade sme nie :)) p.s. izvinete za latinicata, me zaebava nesto pc-to:smir:
Абе не се секирај јули или септември не можам повеќе да се нервирам со глупиов факултет.Кога сакаат нека се поправните...

знае ли некој за кога е одложен испитот кај мицајков датум и чаш поточно? хехехе

знае ли некој за кога е одложен испитот кај мицајков датум и чаш поточно? хехехе

СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО СЛУШААТ ПРЕДМЕТОТ
ВОВЕД ВО ПРАВО КАЈ ПРОФЕСОР МИОДРАГ МИЦАЈКОВ
ГРУПИТЕ 1,2,6 ИСПИТОТ ЌЕ ГО ПОЛАГААТ НА 18.02.2009 СРЕДА ОД 10 ЧАСОТ.

Ај и ја да прашам нешто. Мајка ми и текна да се запише на факултет и тоа правен. денеска полагала прв испит Вовед во право, кога може отприлика да очекува резултати од испитот???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom