ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурна е. Има на веб - страната, нови распореди за полагање, и тоа го пише.
Него, знае бе некој, отприлика кога ќе се резултатите од есејот економика? :)

и сега за испитот кај мицајков важи само ако си пријавен тогаш кога требаше или???

добро бе, на првите страни од индексот нели исто треба да се напише кои предмети, кај кој професор, и потпис да се стави??? е, кога се прави тоа?

Абе, а утре е есеј Вовед кај Мицајков, оти една утка ми кажа дека вчера бил!?

До постарите колеги од 3 година едно прашање... Дали ја има некој книгата по Административно Право од лани што ги даваа од факултет? :)

До постарите колеги од 3 година едно прашање... Дали ја има некој книгата по Административно Право од лани што ги даваа од факултет? :)
Немавме книга, слајдови ни даваа.

добро бе, на првите страни од индексот нели исто треба да се напише кои предмети, кај кој професор, и потпис да се стави??? е, кога се прави тоа?
Не ти е битно тоа, не мораш, единствено ако сакаш да ти "личи" индексот. :wink:

Вовед во право - проф д-р М. Мицајков - поправни колоквиуми и испит за февруарска сесија се одложува

За терминот за полагање студентите дополнително ќе бидат известени :toe:

П.С го прашуваме манасиев зошто и кога ке биде...а он лагано ни вика "ПА НЕ СМЕ РАСПОЛОЖЕНИ ЗА УТРЕ":toe:

значи како не вртат....

Давале и книги лани :)
Истото е 100%. Најди си ги слајдовите од кај *вахабитите, земи си ги, не се мачи.:wink:

*објаснување за тие што не знаат
- "вахабити" се нарекуваат тројцата што работат во копирницата десно од факултетот. Така ги завикавме уште од прва година, тој збор остана синоним и денес. Инаку немаат врска со вахабитизмот, дури типот Попе, со брадата, има завршено богословски факултет и е закон. :tv:

Вовед во право - проф д-р М. Мицајков - поправни колоквиуми и испит за февруарска сесија се одложува

За терминот за полагање студентите дополнително ќе бидат известени :toe:

П.С го прашуваме манасиев зошто и кога ке биде...а он лагано ни вика "ПА НЕ СМЕ РАСПОЛОЖЕНИ ЗА УТРЕ":toe:

значи како не вртат....

едноставно нели...претеруваат...

Истото е 100%. Најди си ги слајдовите од кај *вахабитите, земи си ги, не се мачи.:wink:

*објаснување за тие што не знаат
- "вахабити" се нарекуваат тројцата што работат во копирницата десно од факултетот. Така ги завикавме уште од прва година, тој збор остана синоним и денес. Инаку немаат врска со вахабитизмот, дури типот Попе, со брадата, има завршено богословски факултет и е закон. :tv:

Знам ја за слајдовите, мене ми треба книгата :smir:

Абе се распитав малце, и денес имало есеј Вовед, ама утре кој знае дали ќе има? И да има, и да нема ја у 5 ќе бидам таму.

И јас исчурев оваа година. Догодин пак...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom