Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немавме книга, слајдови ни даваа.До постарите колеги од 3 година едно прашање... Дали ја има некој книгата по Административно Право од лани што ги даваа од факултет?![]()
Не ти е битно тоа, не мораш, единствено ако сакаш да ти "личи" индексот. :wink:добро бе, на првите страни од индексот нели исто треба да се напише кои предмети, кај кој професор, и потпис да се стави??? е, кога се прави тоа?
Абе, а утре е есеј Вовед кај Мицајков, оти една утка ми кажа дека вчера бил!?
Па пишува на тоа соопштение за полагање дека утре, среда ќе е испитот, и јас затоа си мислам така?Јас ко што знам, правеа вчера есеј кај Мицајков.
Абе, а утре е есеј Вовед кај Мицајков, оти една утка ми кажа дека вчера бил!?
Не ти е битно тоа, не мораш, единствено ако сакаш да ти "личи" индексот. :wink:
Истото е 100%. Најди си ги слајдовите од кај *вахабитите, земи си ги, не се мачи.:wink:Давале и книги лани![]()
Вовед во право - проф д-р М. Мицајков - поправни колоквиуми и испит за февруарска сесија се одложува
За терминот за полагање студентите дополнително ќе бидат известени![]()
П.С го прашуваме манасиев зошто и кога ке биде...а он лагано ни вика "ПА НЕ СМЕ РАСПОЛОЖЕНИ ЗА УТРЕ"
значи како не вртат....
Истото е 100%. Најди си ги слајдовите од кај *вахабитите, земи си ги, не се мачи.:wink:
*објаснување за тие што не знаат
- "вахабити" се нарекуваат тројцата што работат во копирницата десно од факултетот. Така ги завикавме уште од прва година, тој збор остана синоним и денес. Инаку немаат врска со вахабитизмот, дури типот Попе, со брадата, има завршено богословски факултет и е закон. :tv: