ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
абе да ве прашам...цел месец коа се мислам да прашам тука, и коа ќе се уклучам не ми текнува:tapp:
имам слушнато дека книгите на правен се бесплатни, т.е. се даваат на користење па се враќаат! дали е тоа точно? или ќе треба пари да се спремаат? :smir:
Книгите се бесплатни и не се враќаат. Ќе си ги чуваш за да ти помагаат во твојата кариера :) а инаку, се надевам и годинава ке е исто. Само што се случува некој учебник да го добиеме 2 недели пред колоквиум...

Книгите се бесплатни и не се враќаат. Ќе си ги чуваш за да ти помагаат во твојата кариера :) а инаку, се надевам и годинава ке е исто. Само што се случува некој учебник да го добиеме 2 недели пред колоквиум...

аха...епа фала...белки нема да сме таква малер генерација па да не ни ги даваат оваа година:kesa: а затоа што се случува...па може да позајмиме од некој од поголемите штом не се враќаат и да си учиме со време :toe::helou:

јбг... битно добиваме... се надевам и годинава нема да се малтретирам околу книги.... гале галев го љубам јас...

Ај нека се смилува и новиов Борче Давитковски, да ни даде и на нас постдипломците, книги, не само на вас...

Ај да замолам некој да ми даде некоја информација во врска со полагањто на филозофија, односно кој професот го препорачувате од двајцата...и посебно некој што бил на усен испит? Односно да ми ја разјасните постапката за полагање усен испит и сл..
Значи што повеке информациии поврзани со Филозофија се добредојдени..?
Фала

Ај да замолам некој да ми даде некоја информација во врска со полагањто на филозофија, односно кој професот го препорачувате од двајцата...и посебно некој што бил на усен испит? Односно да ми ја разјасните постапката за полагање усен испит и сл..
Значи што повеке информациии поврзани со Филозофија се добредојдени..?
Фала

Кој било марааааа, исти са сите ... туку ќе идиш Прилеп со нас?? сетне во Битола одиме??

Ако може да се задржиме на темата? Значи полагање филозофија?

А некој да ми каже за професориве нешто?

Ја сум сеа втора на политчки...За Иљо Трајковски и Мери Ристовска????

да не знаете кој е локал за студентски прашања?

дали има некој кој живее блиску до правен факултет и не го мрзи да појде да види резултати од втор уписен рок.
ако има некој ваков нека ми пише пп или на профил, частам пиво или шо сакате частам:back:
немет ставено на странана резултати, не сум јас крив:nesum:

епа можеби оти не може да ти пушти пиво по профил:pos2:

вратено на профил, без пиво :P
пиво ин лајф негде кај шо давет после 7 :P

и шо бидна сеа, примен ли си?

вејтинг фор риспонс...
после 4 момево ќе ми кажит...
али не е денес конечно, во петок ќе имало конечни резултати, примени, одбиени...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom