- Член од
- 21 септември 2007
- Мислења
- 44
- Поени од реакции
- 2
ljuge znae nekoj koga ke ni gi davaat indeksite za 1-va godina..denta koga ke pocnuvame ili kako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ljuge znae nekoj koga ke ni gi davaat indeksite za 1-va godina..denta koga ke pocnuvame ili kako?
абе ок. како сакаат нека ги поделат, ама кога? тоа теткита кажаа на 29 ти. сега на сајтот пишува дека на 1 ќе се отвори свечено учебната година, а на 6 ќе почнеме со настава (1 година). и сега кога ќе се даваат индексите? на 29? на 1? или?
Нас ни ги даваа на предавање дури кога почнавме:wink:i jas se prasuvav to...neka kazat barem poso ima ljuge i so ne se od skopje..ne da kazat vo posleden moment utre gi zemate i da trcame nie :wink:
i jas se prasuvav to...neka kazat barem poso ima ljuge i so ne se od skopje..ne da kazat vo posleden moment utre gi zemate i da trcame nie :wink:
Нас ни ги даваа на предавање дури кога почнавме:wink:
Абе па и вие тие индекси нема да ви требаат многу само кога ќе ви стават оцени не ви ги бараат ни ништо.Електронскиот го користите цело време така да...не паничитепа и јас сум во таквите...и мислев да одам во недела и да си терам. ама сеа се одложува работата и неам појма шо ќе праам.
абе и мене ми имаат кажано дека нема тоа врска, дека можеш да си го земеш кога сакаш...ама ајде де :nesum:
Абе па и вие тие индекси нема да ви требаат многу само кога ќе ви стават оцени не ви ги бараат ни ништо.Електронскиот го користите цело време така да...не паничите![]()
па и јас сум во таквите...и мислев да одам во недела и да си терам. ама сеа се одложува работата и неам појма шо ќе праам.
абе глупости...им текнало сеа свечено отварање...к*р се тресе у ладна вода. па ми се здосади веќе тука бее..ми се оди на факс![]()
абе глупости...им текнало сеа свечено отварање...к*р се тресе у ладна вода. па ми се здосади веќе тука бее..ми се оди на факс![]()