ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
ljuge znae nekoj koga ke ni gi davaat indeksite za 1-va godina..denta koga ke pocnuvame ili kako?

Ке ги соберат во некоја кутија и ги поделат по групи или вие ќе си идете на студентски да си ги земете,аќе ви кажат немај гајле.

абе ок. како сакаат нека ги поделат, ама кога? тоа теткита кажаа на 29 ти. сега на сајтот пишува дека на 1 ќе се отвори свечено учебната година, а на 6 ќе почнеме со настава (1 година). и сега кога ќе се даваат индексите? на 29? на 1? или?

другар, што се секираш толку, олабавете малку, ееее вие положете испити, па индекси тогаш ќе ви требаат, што ќе ви се сега.

абе брат, знаеш како е...нестрпливост да се почне со нешто со што треба да се почне. за година или две и ние ќе делиме совети како твоите, ама сега...тоа е шо да се прави, од внатре не тера:pos2:

абе ок. како сакаат нека ги поделат, ама кога? тоа теткита кажаа на 29 ти. сега на сајтот пишува дека на 1 ќе се отвори свечено учебната година, а на 6 ќе почнеме со настава (1 година). и сега кога ќе се даваат индексите? на 29? на 1? или?

i jas se prasuvav to...neka kazat barem poso ima ljuge i so ne se od skopje..ne da kazat vo posleden moment utre gi zemate i da trcame nie :wink:

i jas se prasuvav to...neka kazat barem poso ima ljuge i so ne se od skopje..ne da kazat vo posleden moment utre gi zemate i da trcame nie :wink:
Нас ни ги даваа на предавање дури кога почнавме:wink:

па и јас сум во таквите...и мислев да одам во недела и да си терам. ама сеа се одложува работата и неам појма шо ќе праам.

Нас ни ги даваа на предавање дури кога почнавме:wink:

абе и мене ми имаат кажано дека нема тоа врска, дека можеш да си го земеш кога сакаш...ама ајде де :nesum:

па и јас сум во таквите...и мислев да одам во недела и да си терам. ама сеа се одложува работата и неам појма шо ќе праам.

абе и мене ми имаат кажано дека нема тоа врска, дека можеш да си го земеш кога сакаш...ама ајде де :nesum:
Абе па и вие тие индекси нема да ви требаат многу само кога ќе ви стават оцени не ви ги бараат ни ништо.Електронскиот го користите цело време така да...не паничите:toe:

Абе па и вие тие индекси нема да ви требаат многу само кога ќе ви стават оцени не ви ги бараат ни ништо.Електронскиот го користите цело време така да...не паничите:toe:

ok. understood. нема гајле, се ќе биде со тек на време де:vozbud:

и јас планирав да си одам сабота али сега го одложив за
наредната сабота...пошо немам што да прам скопје една недела...па ако треба нешо за индекс да се земе ќе пуштам некого пошо неможам да идам по сто пати...

абе глупости...им текнало сеа свечено отварање...к*р се тресе у ладна вода. па ми се здосади веќе тука бее..ми се оди на факс:vozbud:

абе глупости...им текнало сеа свечено отварање...к*р се тресе у ладна вода. па ми се здосади веќе тука бее..ми се оди на факс:vozbud:

Смири се бе друже жити се како мало дете се понашаш пред градинка ке идеш полека и веруј ми ке ти се скурчи за година дена нема да сакаш да ја видиш темата како на пола од нас што сме при крај со овој факултет.

не бе какво свечено отварање...јас не ни планирам да одам..туку и мене некош мн ми е досадно и ми се оди на факс али после ко ќе ми текне шо ме чека ич не ми се оди...:nesvest:

абе брат, за по една година тогаш ќе му ја мислам. а коа ќе бидам на крај на факултет веројатно нема да сакам ни факултетот да го видам, а не па темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom