ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
I jas sum na praven i nema da ti se veruva,ama ludilo e:)aj koa ke se zapisis ke vidis deka ne te lazime...pozz

Опа машала... Сме се смалиле втора година... Една група отишла или две?
Гледам сега до 6 група има само распоред. Кој знае сега како сме испомешани :jaj:

од кога е ова известување?
и кај е уствари не можам да го најдам
чудно ми падна зш на листана имат линија со 200 евра и се надолу со 800...
немат линија на одбиени...

е таа црта многу луѓе побркала...јас кога бев на запишување, дојде нечија мајка, си уплатила се живо таму, и 400 евра и другите тракаташки, а ќерка и била на 500 и некое место. и тоа тетката и вика, епа како тоа земале си уплатиле, бог да чува, шо не прашавте дали бива. после и вика вие сте на листа на чекање, ако се прошири може ќе влезете, ако не, може во велес, ако има место. а за парите...трчајте по банките:toe:

Море и тие тетките на студентски прашања се за нигде. Ебати искомплексираните. Едни нељубезни, едни нетрпеливи, бре!

Ja dosega mislam deka ovde nemam pisano nisto :)

Eve go globalniot raspored za Septemvri na Praven za treta godina, ama ne e celosen pa videte koj sto mu treba :helou:

Attachments

• DSC00782_edited.jpg
    DSC00782_edited.jpg
    164,9 KB · Прегледи: 20
Го гледав сега распоредот и дали според него, прва година се на предавање од 12 до 16 часот. Оти бев слушнал дека е од 8 до 12.
А, за групите ништо незнам
групите се определуваат според презимето... значи презимињата што почнуваат со а, б и в прва група и тако даље...
лани прва бевме од 8 до 12 прв семестар а втор ни беа измешани али релативно од сабајле бевме...

дукице кај го најде распоредот? дај стај го овде за 6та група да видам

едит: најдено
што чуда се овие: петрушевска, гелев, ристовска ииии РОДНАААА МОЈА ?
ок родна си ја знам... кај најдоа стварнод а ни лупнат.. ќе се отрујам со гугутки

еј некој дали проф казнено Тупанчевски дали е секој ден таму на факултетот оти треба да идам да си земам оценка?

СТВАРНО ПАК ЌЕ НЕ ДЕЛАТ ПО ГРУПИ???

Па Мими не знам дали ќе не делат, ама гледам дека од 8 групи што бевме, има сега распоред само за 6 групи, што значи ќе паѓаме евентуално надоле...
Јас на пример што бев 5 група сега може да сум падната во 4 :toe:
И ова уште ни требаше :jaj:
Па барем списоци да извадеа да знаеме кој во која група е сега, да не се чудиме со распоредиве во која група сме :tapp:

абе да ве прашам...цел месец коа се мислам да прашам тука, и коа ќе се уклучам не ми текнува:tapp:
имам слушнато дека книгите на правен се бесплатни, т.е. се даваат на користење па се враќаат! дали е тоа точно? или ќе треба пари да се спремаат? :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom