DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.871
- Поени од реакции
- 5.764
Стварно некој нека пообјасни за оваа работа
п.с. Фала POWER-MKD :wink:
процедурално ников ти одговара со факултетот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно некој нека пообјасни за оваа работа
п.с. Фала POWER-MKD :wink:
Да знаете сите.....НЕМА ПОТРЕБА ВЕЌЕ ДА ИМАТЕ ЗЕМЕНО ОЦЕНКИ ЗА ДА ЗАВЕРИТЕ СЕМЕСТАР.
сигурно е ова? дај боже да е така затоа што порано мислам дека бараа оценките да ги имаш пред да се завери семестар
а не ли е малку рано за заверување семестар па тоа нели беше откако ке почнат предавањата?
Реплика: никот ми одговара со убедувањата прво, а после со факултетотпроцедурално ников ти одговара со факултетот![]()
![]()
Znaci definitivno ke si imame problemi so ovie proceduri postojano. Neznam kako ne im dosadi na tetkite od Studentski pa da dadat edno jasno soopstenie, ili od EKTS. Ne za drugo, tie ke si go olesnat zivotot. Zaveruvanje, zapisuvanje..... se i sesto. Neli be ova mentalitetot sto go imame, od se da pravime komplikacii![]()
Да, да , секако:wink:а ќе има и на интернет или??? веројатно ќе има...ако нема, се надевам бар тука да напишете што има.:helou:
ДРАГИ Е ПЕДЕР...Па во индекс видела...и уште нешто!!!
драги!!!!! Прави ги досиеата бре човеку!!! не можеме да се запишеме постдипломски!!!
види си во индекс... во делот за втор семестар ако имаш два печата заверен ти е семестарот..Мене бе Драги ми е баш интересен!
Типот апсолутно со ништо не се замара!
Него да прашам,јас како што памтам некаде по крајот на семестарот јас заверив семестар.Што е финатава сеа со заверување?
А да и кога ќе треба да уплатат тие у државна квота пари?