ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Да знаете сите.....НЕМА ПОТРЕБА ВЕЌЕ ДА ИМАТЕ ЗЕМЕНО ОЦЕНКИ ЗА ДА ЗАВЕРИТЕ СЕМЕСТАР.

сигурно е ова? дај боже да е така затоа што порано мислам дека бараа оценките да ги имаш пред да се завери семестар

Аман бре...фрки си направивте за џабе...искулирајте, не паничете, секако кога ќе се запишувате/заверувате семестар, нема да ви одбијат пари.:toe:

Па во индекс видела...и уште нешто!!!

драги!!!!! Прави ги досиеата бре човеку!!! не можеме да се запишеме постдипломски!!!

Znaci definitivno ke si imame problemi so ovie proceduri postojano. Neznam kako ne im dosadi na tetkite od Studentski pa da dadat edno jasno soopstenie, ili od EKTS. Ne za drugo, tie ke si go olesnat zivotot. Zaveruvanje, zapisuvanje..... se i sesto. Neli be ova mentalitetot sto go imame, od se da pravime komplikacii :)

Znaci definitivno ke si imame problemi so ovie proceduri postojano. Neznam kako ne im dosadi na tetkite od Studentski pa da dadat edno jasno soopstenie, ili od EKTS. Ne za drugo, tie ke si go olesnat zivotot. Zaveruvanje, zapisuvanje..... se i sesto. Neli be ova mentalitetot sto go imame, od se da pravime komplikacii :)

У климактериум се!! Или на антидепресиви, едно од тие две!

Па во индекс видела...и уште нешто!!!

драги!!!!! Прави ги досиеата бре човеку!!! не можеме да се запишеме постдипломски!!!
ДРАГИ Е ПЕДЕР...
за сите кои сега се запишувате на правен можете да почнете да го колнете... ке има милион и двеста прилики па почнете си со време..
арогантно, препотентно, необразовано, невоспитано нарцисоидно створење.....

ги имате приметено сликите во ектс што се?.. скоро сите се од драги..:)

Мене бе Драги ми е баш интересен!
Типот апсолутно со ништо не се замара!:pos:

Него да прашам, јас како што памтам некаде по крајот на семестарот јас заверив семестар. Што е финатава сеа со заверување?
А да и кога ќе треба да уплатат тие у државна квота пари?

Мене бе Драги ми е баш интересен!
Типот апсолутно со ништо не се замара!:pos:

Него да прашам,јас како што памтам некаде по крајот на семестарот јас заверив семестар.Што е финатава сеа со заверување?
А да и кога ќе треба да уплатат тие у државна квота пари?
види си во индекс... во делот за втор семестар ако имаш два печата заверен ти е семестарот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom