ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Уште нема. Изгледа Драги Белиќ уште е на зимски одмор. :) Ебати снешкото, ебати...

Беше денес присутен на факултет во одлична физичка состојба.
Него, Darling направи одлична работа деновиве. Ја хакнаа страницата на ПФ но типот за саат време ја врати во нормала.

ајде, ајде не го пцујте пак човекот...стави резултати. малце покасно од што сме навикнати ама тоа е. добро е, еден скинавме, ајде сеа уште 4 :vozbud:

Чуден човек е Драги.. Како бе не го фати ни една клетва од толку студенти, којзнае што амајлии носи

ајде, ајде не го пцујте пак човекот...стави резултати. малце покасно од што сме навикнати ама тоа е. добро е, еден скинавме, ајде сеа уште 4 :vozbud:
Абе, он за пцуење, шо е, е, ама ај... Иначе да, скинавме еден :)
А ја благодарение на мојата незаинтересираност, утепа се од учење либерални и конзеративни партии, двопартиски системи, бирократии и технократии, а имало прашања, и пази богати, од тоа што највеќе посветив внимание, немаше ниедно прашање. Али гајле ми е, сега уште ЕУ да го рокнам со минималец, и барем услов ќе е обезбеден :)

Да ве прашам нешо?? Како да прјавам поправен 2 колоквиум ?? трефнав по социологија :kesa: ....па сега откако ке завршат кололквиумите ке дадат нешто на огласна или...:toe: (( појма си немам зашо бруцош сум )))
и дали некој знае дали поправните есеи се кога се поправните колоквиуми\испити????
Фала однапред :smir:

Да ве прашам нешо?? Како да прјавам поправен 2 колоквиум ?? трефнав по социологија :kesa: ....па сега откако ке завршат кололквиумите ке дадат нешто на огласна или...:toe: (( појма си немам зашо бруцош сум )))
и дали некој знае дали поправните есеи се кога се поправните колоквиуми\испити????
Фала однапред :smir:

За пријавување на поправните колоквиуми или испити ќе има дополнителен термин и ќе биде објавен по завршувањето на регуларниот дел веројатно.
Поправните есеи, веројатно ќе бидат во ист ден после поправните колоквиуми/испити, по завршувањето на полагањето на истите. Сепак, најпаметно ти е да си прашаш асистентите по предметот што ти треба, да не имаат некои други планови, а заборават да ги објават на огласна табла :helou:

За пријавување на поправните колоквиуми или испити ќе има дополнителен термин и ќе биде објавен по завршувањето на регуларниот дел веројатно.
Поправните есеи, веројатно ќе бидат во ист ден после поправните колоквиуми/испити, по завршувањето на полагањето на истите. Сепак, најпаметно ти е да си прашаш асистентите по предметот што ти треба, да не имаат некои други планови, а заборават да ги објават на огласна табла :helou:

Благодарам:smir:

Уф, уште еден аут. Вовед во право на ЕУ, чао! Со оглед на тежината на тестот, добро е. Инаку одлучив да го преполагам Политички систем, имало прашања бе, а ја како неинформирана особа учам за партии у ЕУ и разни идеологии :)

да да, и еу го тргнавме на страна...сеа полесно се дише...има време да седнеме и убаво да научиме мјп и стварно затоа шо заебано ќе биде :)

а за политички, да бе...имало, и јас не ги знаев...ама, ми е гајле нека си седат овие бодови и оваа оцена...не мислам да губам време за да ми подигне една оцена...што вика еден другар, разликата од 5-ка и 6-ка е колку од тука до Австралија, а од 6-ка до 10-ка од тука до Приштина. така да...си кулирам, побитно е и другиве да ги тргнеме, па да си свиркаме:helou:

Иначе, има резултати.
26, се на се иам 53, а неам видено резултати од втор есеј. Али, можно е да треба да одам на поправен есеј.

Редовните студенти и вонредните студенти ЦЕЛ испит за февруарска
испитна сесија ќе можат да пријават на 26 јануари 2010 година преку
електронските досиеа.
а после има ова
Студентите ќе можат да пријават ЦЕЛ испит од 31.01.2010 до 02.02.2010

Е сега кога треба точно бе идиоти?!

^
Ко шо ти кажав, и ко што разбрав јас, точно е тоа за 31. 01 - 02.02. Ама не сум сигурна. Во секој случај пријавувањето и не е толку битно, ќе отидеш ќе си кажеш кој си и ливче ќе ти дадат. Башка бидејќи полагаме ние компјутерски, рачунај у последно време не ни проверуваат на список само си седнуваш.

Иначе јас утре полагам кај Узунов. Утре ќе биде општонародно весеље, ко преживи причаче!*

А и само да знаете, тие што сте политички и новинарство и сите кои полагаат компјутерски. Броете си ги точните одговори, затоа што очигледно само на правен факултет компјутерите грешно пресметуваат. Денес извадив 55 поени на историја на дипломатија и после случајно кога ги пребројав точните одговори, испадна дека имам 57 точни. И не само мене на уште 10тина души најмалце им се деси тоа. А некад 2 поени многу значат!

*кој ја измислил економијата мамата нејзина! :icon_lol:

Ова со пресметкиве е многу сомнително.
Ја на последниве два колоквиуми , очекував добри резултати , а тоа ми излегуваат по 22,21 поен.
Може ли да се проверуваат колоквиумиве дали имаат грешка направено или не , ( за правни е муабетот).
И поправен - социологија ставиле утре ,фуцкинг греат , дали доколку Сатаната интервенира и паднам , ште имам ли уште шанси за поправен колоквиум ?

Редовните студенти и вонредните студенти ЦЕЛ испит за февруарска испитна сесија ќе можат да пријават на 26 јануари 2010 година преку електронските досиеа.
Редовните студенти кои ќе полагаат поправни колоквиуми ќе можат да пријават од 27.01.2010 до30.01.2010
Студентите ќе можат да пријават ЦЕЛ испит од 31.01.2010 до 02.02.2010
Студентите ќе можат да пријават поправни колоквиуми од 03.02.2010 до 06.02.2010

-едноглупосмајлиштосе:cheeky1:крсти-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom