Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Гелев- дефинитивно, а политички, може Чинго или Сиљановска.
П.С Го хакнале сајтот :tv:
Некој судски процес да не изгубиле турциве од некој наш правник или пак нешто политички да не сме направиле на Турција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гелев- дефинитивно, а политички, може Чинго или Сиљановска.
П.С Го хакнале сајтот :tv:
Еиии остајНекој судски процес да не изгубиле турциве од некој наш правник или пак нешто политички да не сме направиле на Турција.
Сеа Драги ќе го јаде, може ќе треба + по 50 евра сите студенти да деме за поправка 
Еиии остајСеа Драги ќе го јаде, може ќе треба + по 50 евра сите студенти да деме за поправка
![]()
јас лани напишав и сеуште ја имам истата желба: РОДНА ДА РИКНЕ...Ауу не беМногу мрзам да пишувам такви глупости, а особено уште повеќе мрзам да застанам и да ги читам и да се ѕверам у елка као да не сум видел
Ако инсистираш да пишам, ќе ти кажам што би пишал доколку пишував..."Сакам да положам Договорно право кај Родна у февруари".![]()
обично ќе полагаме ние... кај ке откопаат толку компијутери за нас... два месеца ке треба да полагаме... само вонредните од правни студии ке полагаат компијутерски...Како бе го хакнале Сајтот??? :tv:
btw дали знае некој дали правен смер ќе полага на компјутери??? или обично???
![]()
обично ќе полагаме ние... кај ке откопаат толку компијутери за нас... два месеца ке треба да полагаме... само вонредните од правни студии ке полагаат компијутерски...
јас полагав компијутерски и срцево ми ослабе... одма ги даваат резултатите и страшен шок се тие неколку секунде за некој со слабо срце као мене
го знаеш оној вицот коа Перица прошетал по столицата на час...Аууу дефинитивно. Ние на политички и регуларно си полагаме на компјутер, т.е и редовните така полагаат и е fucked up. Мислам супер е тоа што ги даваат одма резултатите од една страна, ама од друга некако е понепрегледно и ептен трема имам сеа у пм!
Шокови ли се, шокови, студентски маки големи...![]()
Аууу дефинитивно. Ние на политички и регуларно си полагаме на компјутер, т.е и редовните така полагаат и е fucked up. Мислам супер е тоа што ги даваат одма резултатите од една страна, ама од друга некако е понепрегледно и ептен трема имам сеа у пм!
Шокови ли се, шокови, студентски маки големи...![]()