ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Гелев- дефинитивно, а политички, може Чинго или Сиљановска.

П.С Го хакнале сајтот :tv:

Некој судски процес да не изгубиле турциве од некој наш правник или пак нешто политички да не сме направиле на Турција.

Некој судски процес да не изгубиле турциве од некој наш правник или пак нешто политички да не сме направиле на Турција.
Еиии остај :) Сеа Драги ќе го јаде, може ќе треба + по 50 евра сите студенти да деме за поправка :)

Еиии остај :) Сеа Драги ќе го јаде, може ќе треба + по 50 евра сите студенти да деме за поправка :)

Го фатиле Драги како 5 минути земал пауза за Божиќ сигурно. Драги е системот - системот е Драги. 1 + 1 = 1.

Кои се материјалите за учење по право на друштва и политички систем ???:toe:

Ауу не бе :) Многу мрзам да пишувам такви глупости, а особено уште повеќе мрзам да застанам и да ги читам и да се ѕверам у елка као да не сум видел :)
Ако инсистираш да пишам, ќе ти кажам што би пишал доколку пишував..."Сакам да положам Договорно право кај Родна у февруари". :)
јас лани напишав и сеуште ја имам истата желба: РОДНА ДА РИКНЕ...
али никако да ми се исполни пм

:vozbud: Како бе го хакнале Сајтот??? :tv:

btw дали знае некој дали правен смер ќе полага на компјутери??? или обично???
:(

:vozbud: Како бе го хакнале Сајтот??? :tv:

btw дали знае некој дали правен смер ќе полага на компјутери??? или обично???
:(
обично ќе полагаме ние... кај ке откопаат толку компијутери за нас... два месеца ке треба да полагаме... само вонредните од правни студии ке полагаат компијутерски...
јас полагав компијутерски и срцево ми ослабе... одма ги даваат резултатите и страшен шок се тие неколку секунде за некој со слабо срце као мене

облигационо вториот колоквиум каков е??? ми требаат 18 али некако тешко ми се гледа ова.,,

обично ќе полагаме ние... кај ке откопаат толку компијутери за нас... два месеца ке треба да полагаме... само вонредните од правни студии ке полагаат компијутерски...
јас полагав компијутерски и срцево ми ослабе... одма ги даваат резултатите и страшен шок се тие неколку секунде за некој со слабо срце као мене

Аууу дефинитивно. Ние на политички и регуларно си полагаме на компјутер, т.е и редовните така полагаат и е fucked up. Мислам супер е тоа што ги даваат одма резултатите од една страна, ама од друга некако е понепрегледно и ептен трема имам сеа у пм!
Шокови ли се, шокови, студентски маки големи...:icon_lol:

Аууу дефинитивно. Ние на политички и регуларно си полагаме на компјутер, т.е и редовните така полагаат и е fucked up. Мислам супер е тоа што ги даваат одма резултатите од една страна, ама од друга некако е понепрегледно и ептен трема имам сеа у пм!
го знаеш оној вицот коа Перица прошетал по столицата на час...
со ова полагањава на компијутер дефинитивно ќе има шетање по столици

( вицот за тие што не го знаат)
учителката ги учела децата дека не е културно да викаат дека им се моча туку дека кога имаат потреба за време на час да прашаат дали може да прошетаат... и еден ден имале тест по математика и на сред тест се јавил Перица и ја прашал учителката дали може да прошета, таа му рекла не. после некое време пак ја прашал и таа пак му рекла не. после 5 минути се јавило девојчето што седело до перица и му рекло на учителката: Учителке Перица прошета по столичето

Решаваш цел тест, внимателно ги поминуваш сите прашања да видиш дали си скокнал некое прашање, застануваш со курсорот над копчето КРАЈ НА ТЕСТОТ, затвараш очи со раката и стискаш. Пополека ги отвараш прстите и го гледаш резултатот изникнат на екран на мало прозорче. Расположението по овој ритуал зависи од резултатот. До сега за мене беше моментално станување од столчето и трчање со дигнати раце во вис и насмевка на лицето (налик на тоа доле на сликата) кон бирото каде што седи сајбер мастерот Драги кој ми го дава листот со поени дека сум положил. Се надевам дека и оваа колоквиумска сесија ке биде така.

kaka_jesus.jpg

Иначе, со среќа од утре во новата 2010 година. Ќе ни треба...

богами, ќе биде интересно. со среќа на сите:smir:

Богами за утре ќе ми треба прибајаѓи среќа....

кршите сите нозе сесијава

опа нема бе резултати како што имаше првиот колоквиум...ааа драги драги :pipi:
:salut:

Уште нема. Изгледа Драги Белиќ уште е на зимски одмор. :) Ебати снешкото, ебати...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom