ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Не се секирајте, утре идете сите малце порано од времето кога полагате (ако ве нема, да ве внесат во системот), сите ќе полагате. :)

Kolegi vi dadoa li na tie sto posuvase deka nemaat dovolno prisustvo da polagate denes??
Sistemov e lud,nisto ne mi e jasno!!!
Malce e nelogicno,sakate da mi kazete deka tie od 3 godina se najredovni?!?

На прва не им дале ама мислам ќе полагаат во среда,на нас од втора на сите ни дадоа да полагаме денес.

Kolegi vi dadoa li na tie sto posuvase deka nemaat dovolno prisustvo da polagate denes??
Sistemov e lud,nisto ne mi e jasno!!!
Malce e nelogicno,sakate da mi kazete deka tie od 3 godina se najredovni?!?
Полагавме :)
Луд е системот ама не можеме ништо да смениме,освен да бараме од професорите редовно отварање на часот

Епа, се собравме цела генерација во хол доле и пред деканат, и нормално дека ќе ни дадат да полагаме. :D Прва година да го направеле истото, ќе им дадоа и на нив да полагаат.

Иначе Вовед во ЕУ, не беше нешто тежок колоквиумот, 3-4 прашања (барем кај мене) што малце беа подетални и искрено не ја гледав потребата од нив. Ама нема везе. :D

Кој од мастерите е најнормален? Од аспект на кадар, предавања, почитување термини и рокови и сл

Некој да нема некој есеи зачувано? Ако има пишете ПП. :)

Да не знае некој во која книжара или фотокопирница може да се најде книгата/скриптата "Институти на приватното право, учебно помагало"?

Дечки да знаете ќе има уше една казнена за апсолвенти сега од 10ти Декември да си планирате :) понеделник ќе има соопштение официјално...оваа е 4та казнена у 3 месеци! :))))

Дечки да знаете ќе има уше една казнена за апсолвенти сега од 10ти Декември да си планирате :) понеделник ќе има соопштение официјално...оваа е 4та казнена у 3 месеци! :))))
Се собираат пари. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom