Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.555
- Поени од реакции
- 2.279
студентски прашања.......Дали е можно, ако си завршил три години правни студии, мастер студиите да ги запишеш политички науки?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
студентски прашања.......Дали е можно, ако си завршил три години правни студии, мастер студиите да ги запишеш политички науки?
студентски прашања.......![]()
интересно беше што у таја огромна гужва на денот на запишување, премногу фино се испонашаа со мене кога ми најдоа грешка у пријавата, и свите што беа таму ме гледаја и ваљда мислеа дека сум привилегиран или нештоСтрав ќе ми биде да прашам таму, слушам не биле баш најљубезни тетките и индекси буквално летале![]()
интересно беше што у таја огромна гужва на денот на запишување, премногу фино се испонашаа со мене кога ми најдоа грешка у пријавата, и свите што беа таму ме гледаја и ваљда мислеа дека сум привилегиран или нешто![]()
Значи на темава испадна дека свите се задоволни од нив освен тебеохоо мене ми се дереа како да сум убил човек што немав стаено слика на индексот #_#
Значи на темава испадна дека свите се задоволни од нив освен тебе![]()
![]()
![]()
да сум ја ка тебе ил и нестаам слика, со црн маркер ќе повлечем 2-3 линии криви таму и готово(џоукинг)
![]()
Лепилото шо го имаа остаено надвор за сликите беше EPIC! Со то лајчето...![]()