Пратеник на пратеник се обраќа со терминот ѓубре

• Креатор на темата Креатор на темата hannibal06
  • Време на започнување Време на започнување
Е дај пример каков политичар треба да се бира де....како оние педофилите и педерите од Европа?

Инку, сакате демократија, епа тоа е демократија...

Kaj toa gledas pa ti DEMOKRATIJA...???? :)

A znaete sto vie premnogu mislite i se plashite sto ke mislat ovie gubrinja od Eu.
Mene me boli k.... sto misli Eu i nivnite izvestaji za nas.

Доцна синоќа на седница на Собранието на РМ, имаше брука. Пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ ( мислам Ивица Героргиевски), за време на излагањето на Јани Макрадули му упати погрдни зборови, поточно ЃУБРЕ. E поради вакви испади на парламентарното мнозинство ќе добиваме негативни оценки од ЕУ.
Баш го фатив тој момент случајно.Крадемадули зборуваше нешто за салата Борис Трајковски и рече дека пред салата имало "македонско знаме и едно друго знаме".Тогаш му беше дофрлено со џубре.

Сега кога имаме закон за чиста околина и строги казни за ѓубрето, треба да се казни Јани со 50 евра или соодветно да си ја одработи казната.

вади фактот шо човекот не лажел, шо е ретко за пратениците :pos2:

Баш го фатив тој момент случајно.Крадемадули зборуваше нешто за салата Борис Трајковски и рече дека пред салата имало "македонско знаме и едно друго знаме".Тогаш му беше дофрлено со џубре.
Да де точно кажал има Македонско знаме и некојси комуњарски вентилатор.

Имам гледано седници од Тајван Италија Шпанија кај што летале боксови на седници па никому ништо,ти си се фатил за ситница...му кажал на Макрадули “ѓубре’’ ...та преку куров :)
I nie imavme fizicki napadi megu pratenicite,no mnogumina ne se zasegnavme zosto toa bese megu dva albanski pretstavnika.No,i druga e pricinata,fizickite napadi se nisto,vo sporedba so verbalnite,sto bi kazal sekoj psiholog.Tie poveke bolat,a nie tuka se navreduvame od najraznorazni pricini .Kako sto kaza nekoj od nedostatok na osnovna kultura.Na sto licat verbalnite raspravi i navredi na luge koi sme gi odbrale da ne pretstavuvaat i da gi zastapuvaat nasite interesi i nasata kultura?

I nie imavme fizicki napadi megu pratenicite,no mnogumina ne se zasegnavme zosto toa bese megu dva albanski pretstavnika.No,i druga e pricinata,fizickite napadi se nisto,vo sporedba so verbalnite,sto bi kazal sekoj psiholog.Tie poveke bolat,a nie tuka se navreduvame od najraznorazni pricini .Kako sto kaza nekoj od nedostatok na osnovna kultura.Na sto licat verbalnite raspravi i navredi na luge koi sme gi odbrale da ne pretstavuvaat i da gi zastapuvaat nasite interesi i nasata kultura?

Следниот пат размисли добро за кој ќе гласаш :helou:А и ова за ѓубрево ништо ново де,ионака цела депонија е собрана во собрание :toe:

Кога самите не знаеме да си го почитуваме своето, тешко дека некој друг ќе го почитува!
Во овој случај ѓубре е преблаг збор за Макрадули и би требало да го сфати како комплимент...

Е дај пример каков политичар треба да се бира де....како оние педофилите и педерите од Европа?

Инку, сакате демократија, епа тоа е демократија...

Тоа не е демократија !

Тоа е ниво на култура....а може да се окарактеризира и како немоќност за контрола врз сељачкиот вокабулар или манири, својствени само за ниско интелигентни суштества.:toe:

Треба да се донесе нов закон..На пратениците да им е забрането да се ословуваат со сопствени имиња(ѓубре,скот,педер,идиот...)

Хммм мислев мислев и не ми текнуеше ... Кај салата има Македонско и Македонско ? (пред комуњариве да ни го сменат ? ) или грешам ?

Доцна синоќа на седница на Собранието на РМ, имаше брука. Пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ ( мислам Ивица Героргиевски), за време на излагањето на Јани Макрадули му упати погрдни зборови, поточно ЃУБРЕ.

Простотилук. :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom