Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj e toj Makraduli bre? Tebe doma leb da ne ti nosi?Dete aj be glej si rabota,te gledam neshto se na politika temive mnogu replicirash,sho razbirash ti od dlaboko oranje? Ili mozda tatkati e pratenik vsobranie pa ti si negov portparol.Ima server i na kajgana za CS.Aj gitt tamu odi pukaj :uvo:па го употребил вистинскиот збор шо треба да се каже за макрадули
во други држави таму кореа кина имаше и тепачки па никому ништо тоа е
Ова Латас да не ти го стокми набрзинка....а огледало.
И што има врска текстов со нивото на култура на некој пратеник.
Или сакаш некоја рамнотежа да постигнеш ?
Brat mi go zede zborotОва Латас да не ти го стокми набрзинка....а огледало.
И што има врска текстов со нивото на култура на некој пратеник.
Или сакаш некоја рамнотежа да постигнеш ?
Tокму тој :smir:![]()
Овој ли што вергла е тој Ивица ?
Сите....аа..сите....ааа.....сите....сите.....ааа........сите.....аа...ааааа....(се врти назад)...како се вика ????
На 1:30 од клипот подолу.
Неваспитање едно. :pos2:
ne be latas se nalutiv so nego posle ona so kosovo ))), za topikot napisav edna recenica ako treba da ja povtorm, kako dodatok na topikot pastirav na kogo mu rekle gjubre ))))))))), za ramnoteza mi e maka da pobaram od you tube klipot koga opozicijata zaklcuvase vrati..ama aj ke pobaram
Политичка конфронтација пријателе не значи и употребување сељачки фрази во меѓусебна комуникација на високо-образовани луѓе, и тоа во законодавен дом.
Инаку до кај ќе стигнеме ако сега Јас го барам клипот со тенџерињата у парламент на ДПМНЕ или испадите на Ѓорчев.
Што сакаш ти да докажеш ?
Дека е во ред да се нарекуваат со такви погрдни зборови пред Македонскиот аудиториум, за да народот си ги задоволи ниските страсти.....тоа ли сакаш да ми го објасниш.
Парламентот и така и така одамна го изгуби своето реноме, ама што е многу....многу е.
На што ќе личи и овие другите да почнат да им се обраќаат со такви зборови.
А глупоста на овој што го браниш е уште поголема ако се знае дека беше директор на агенцијата за млади и спорт.
Такви ли бе ќе им бидат пример на младите!
Odamna vo SDS lajat ko kuchinja za znaminjata pred novite sportski sali, de im smetalo sonceto, de im smeta lavot...eden od SDS kazha i deka sme gi provocirale grcite??
SDS se pogolemo zlo od samite grci poshto tie go delat Makedonskiot narod, prashanjeto e kako smee Makedonski pratenik da ima protiv Makedonski nacionalni simboli??
Toa e vistinskoto prashanje a ne mu se obratil so djubre, da provocirash vo ova chuvstitelno vreme za nacionalni simboli koga site okolu nas ne negiraat..da ti ebam drzhavata so vavki pratenici ko makraduli.
па го употребил вистинскиот збор шо треба да се каже за макрадули
во други држави таму кореа кина имаше и тепачки па никому ништо тоа е
Овој ли што вергла е тој Ивица ?
Сите....аа..сите....ааа.....сите....сите.....ааа........сите.....аа...ааааа....(се врти назад)...како се вика ????
На 1:30 од клипот подолу.
Неваспитање едно. :pos2: