Прашање за машките?

• Креатор на темата Креатор на темата 123
  • Време на започнување Време на започнување
smizlicka напиша:
aman be...:wink:
aj se raskazi do detalji,moze?
so ima da se raskazuva- si mocas, si go treses, i taman da si go stais u gaki, gleas dve-tri kapkicki pa ti idat u gaki. belja rabota!:wink:

Allita напиша:
:pos: :pos: :pos: :pos: sega ke otvorat tema koga povrakate dali toa go pravite vo sholja ili vo kesa dodeka patuvate....:pos:

Да, да.
Или со која раката се бришите после кењане..
Идеи за теми.. ееее!:pos:

Или пак, дали кога девојките мочат се бришат со тоалетни од преде или со зафат одзади како кога се кењи. :pos: Или пак, дали сте ги го чепкале носот? :pos:

Abe gadovi edni....:pov:
kje ve ubijam ne pisuvajte vakvi stvariiii:pos:

The`bItCh напиша:
Или со која раката се бришите после кењане..

Aj за бришење со тоалетна хартија и не е толку интересно како со шише вода и после со рака прошлапкување... и замисли после јаготки на пазар ти продаваат... па со која рака ги береле јаготките...

Море ако се некој згодни и рака ќе им бацам. Ако се некои грдосии стари...ќе им го напикам шишето у гз сосе јагоди и вага и тезга. Ди енд

123 напиша:
Aj за бришење со тоалетна хартија и не е толку интересно како со шише вода и после со рака прошлапкување... и замисли после јаготки на пазар ти продаваат... па со која рака ги береле јаготките...
А ако продавачот на јагоди е женско? Па во моментот додека берела јагоди и се примочало, па се слекла во нивата и се измочала таму врз јагодите .. уште појак филинг е ако има добиено.. мх, мх, мх.. капи крвта на јагодите таа ги бере.. па ги става уредно во кошница и не ги мие.. ги носи на пазар, ти одиш да прашаш колку се, таа ти дава да пробаш - онака неизмиени, испокапени со крв од менструација. Мх, мх, мх..

The`bItCh напиша:
А ако продавачот на јагоди е женско? Па во моментот додека берела јагоди и се примочало, па се слекла во нивата и се измочала таму врз јагодите .. уште појак филинг е ако има добиено.. мх, мх, мх.. капи крвта на јагодите таа ги бере.. па ги става уредно во кошница и не ги мие.. ги носи на пазар, ти одиш да прашаш колку се, таа ти дава да пробаш - онака неизмиени, испокапени со крв од менструација. Мх, мх, мх..

добро бе гадови стеееееееееееееееееееееее:pov::pov::pov:

Да бич, замисли да имаш во исти момент кашлица и пролив.
Знаеш што ќе ти се случува?:pos:

The`bItCh напиша:
Да бич, замисли да имаш во исти момент кашлица и пролив.
Знаеш што ќе ти се случува?:pos:

знам знам!
ќути имам кашлица веќе 2 недели, никако да се опораам...
не коби, ќе ти доам у охрид ќе те давам у езерото:pos::pos:

interesno prasanje......
na tie maski so pisele deka stoecki....e koga mama vise nema da brise,ke videte.....hahahahahhahahaaa
sam sum ziveel,i malce taka mrzliv sum za nekoj raboti,taka da mockam sedejki,toa sleduva pomalce cistenje........

ama moram da kazam,deka nema nisto poubavo kako da mozez da se ispustas negde stoejki vo priroda......vrapcinja pejat,mesecinata ja gledas,gi brois zvezdite.....i taka dalje........

Потпрен на дрво, со џоинтчина у уста,го држиш верниот ти другар, ладиш околина, мочкаш,а Лу? Милина!

Свиркаш! Не заборавај свиркање или потпевнување!!!
Малку не се слага свиркањето со џоинтот, ама потпевнувањето може и со м’мкање.

spooky напиша:
Свиркаш! Не заборавај свиркање или потпевнување!!!
Малку не се слага свиркањето со џоинтот, ама потпевнувањето може и со м’мкање.

Да ама може и некое пеење, некоја Сет Ми Фрии песничка или ОсоЛемио :pos:

ТхеБич, ти си болна, тоа е факт :pos: :pos:

За девојки кои сакаат да научат да мочаат стоечки:
http://myvag.net/pee/standing/

Повеќекратен помошник за мочање без да се соблечат пантолоните:
http://www.travelmateinfo.com/page002.html

Видео-еднократен помошник од тенок картон
http://www.zippyvideos.com/9785600553045.html

Слични картонски помагала за еднократна употреба (како на видеото) се делеа на Егзит годинава ( http://www.plastuit.nl/eng/intro.html ), мислам дека цената им беше 30 денари едно. Кај нас уште нема ваков производ. А закон е. Иначе, добар за употреба во јавни тоалети и за на пат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom