Прашање за машките?

• Креатор на темата Креатор на темата 123
  • Време на започнување Време на започнување
spooky напиша:
Свиркаш! Не заборавај свиркање или потпевнување!!!
Малку не се слага свиркањето со џоинтот, ама потпевнувањето може и со м’мкање.

Аспољутли хмкање ако нема свиркање. Мада, за искусни џоинташи и свиркање е можно. Најдобро интернационалата додека се можа. Станејте презрени и гладни, станете......

A nekoe popametno prasanje osven ova so mockanjevo ima?

Bas me interesiralo zasto maskite postojano mislat na seks i toa so kogo bilo?

Па не е баш со кого било. Со женски е претежно, чест на исклучоците.

А сакаш да кажеш дека женските не мислат на секс? Чисто се сомневам.

The Bitch и од мене комплименти.Мислам како описно објаснуваш,просто на чоек да му се одјаде....бљак

od edno mockanje kaj dojdovte...ja zabegavte epten...:pos:

Мочам бе како ми дојде. Ако имам можност, глеам да мочам стоејки, ако кењам и ми се примоча ќе се измочам така седнат на шоља, само што може да биде ризично ако ми е дигнат во ист момент, ако сум начукан - ич не ми е гајле каде и како мочам, може и лежејки!

SpaceMan напиша:
The Bitch и од мене комплименти.Мислам како описно објаснуваш,просто на чоек да му се одјаде....бљак

Додатоците од кујната ги заменувам со ”отпадоците” од човечкото тело.. ама гледаш дека успева!:pos:

Garfield напиша:
Потпрен на дрво, со џоинтчина у уста,го држиш верниот ти другар, ладиш околина, мочкаш,а Лу? Милина!

eeeeeeeeeee konecno eden znae kao se praj taka neli biznis.......:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

A знаете што??? И женските можат да мочкаат стоечки, само треба да ја усовршат техниката за да не ги наводенат гаќичките :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom