- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Не поставувај прашања за докторска дисертација![]()
Гледам христијаните живеат во некоја извесност, се им е јасно, а не знаат да одговорат на детски прашања...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не поставувај прашања за докторска дисертација![]()
Абе очиледно дека некој не онеспособил, или па така сме намерно направени.А кое е твоето мислење?
И зошто е толку неквалитетно направено?
Десетте сатански правила на земјата се одликување на човечкиот карактер и природа, незагадена од догми и заблуди. Според тие правила се препознава дали некој е или не е сатанист.Него шала на страна никој не ми одговори на прашањата, ниту за 10 правила што се демек производ на Сатаната, ниту за дали ВОзнесението се однесува само на Земјата како физички поим а не и на други вселенски тела кои би можеле да се колонизираат.
Нема што да се дознава, тоа сите го знаеме, прифатиле не прифатиле. Порано или покасно. Крајот е за секого, Six feet under........ евентуално во урната....Друг крај немаГСите ние си го правиме изборот и патот, а каде крајот на патот ќе не однесе, тоа исто ќе дознаеме.
Гледам христијаните живеат во некоја извесност, се им е јасно, а не знаат да одговорат на детски прашања...
Ставрогин, ова е твоја реченица, точно е дека тоа се детски прашања, децата само прашуваат а никако да го разберат одговорот, најмногу заради тоа што не им одговара. Ако тебе не ти одговара одговорот, не значи дека некој соодветно не ти одговорил.
Ако прифакаш дека Господ е Создателот на се што гледаш, го прифаќаш и нема дискусија, а ако не го прифаќаш тоа како факт и го карактеризираш како детски одговор, тогаш исто така нема дискусија, тоа е твој избор. Сите ние си го правиме изборот и патот, а каде крајот на патот ќе не однесе, тоа исто ќе дознаеме.
Не туку го дрви.Гледам христијаните живеат во некоја извесност, се им е јасно, а не знаат да одговорат на детски прашања...
Ставрогин, ова е твоја реченица, точно е дека тоа се детски прашања, децата само прашуваат а никако да го разберат одговорот, најмногу заради тоа што не им одговара. Ако тебе не ти одговара одговорот, не значи дека некој соодветно не ти одговорил.
Ако прифакаш дека Господ е Создателот на се што гледаш, го прифаќаш и нема дискусија, а ако не го прифаќаш тоа како факт и го карактеризираш како детски одговор, тогаш исто така нема дискусија, тоа е твој избор. Сите ние си го правиме изборот и патот, а каде крајот на патот ќе не однесе, тоа исто ќе дознаеме.
Не ми е јасно.....некој да ти даде ум и од 100% да го користиш 1%.
Не ми е јасно и како од 100% само 4% од ДНА е функционална.
Не ми е јасно и тоа зошто е овој пршлен не е у реду нешто http://www.biljeizdravlje.rs/code/navigate.php?Id=331&editionId=35&articleId=195
Листата може да продолжи, ама еве немора...нека ги објасни некој овие.
Не важи само за христијаните(креационистите) туку и за дарвинистите.
Ти си одечки доказ дека човечкото битие понекогаш е 100% дисфункционално..Ево, ја вела дека човечкото битие е 100% корисно и функционално,
Ти си одечки доказ дека човечкото битие понекогаш е 100% дисфункционално..
....
Ево, ја вела дека човечкото битие е 100% корисно и функционално, а не само 3, 5, 9, или 23,476% а Ти убеди ме дека сум во криво.
Ја да те убедам!?Ево, ја вела дека човечкото битие е 100% корисно и функционално, а не само 3, 5, 9, или 23,476% а Ти убеди ме дека сум во криво.
То шо славнио Ајнштајн рекол дека џоа саде 3% (или 5, колу ли беше точно...) од нашио мозок е искористен, тое за мене саде една генијална глупост од еден генијалец-и нишо појќе!