F
Frankie Yale
Гостин
Малку се 7 дена, малку се...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море...Не згрешил Јахве, туку грешиш Ти, оти велиш дека то ќошето у окото ѓоамити било рецидив од ѓоамити третото око од ѓоамити нашиот предок.........
И од кај к** виде дека е то „капаче„ од некакво си таму „око„?
Каков е тој избор, „веруј у мене или вечно ќе гориш во пеколот?“Никој ништо не може и не смее да те присилува ништо, изборот е на секој човек.
Каков е тој избор, „веруј у мене или вечно ќе гориш во пеколот?“
Абе џабе стрплив ако не прочиташ, не е проблем што не знаеш, проблем е што не сакаш да научиш.Појма неам, ама сигурен сум дека „...науката тоа наскоро ќе го открие...„ Ја су трпелив и ќе ја сачекам науката да ми кажит.![]()
Остај што не сака да научи туку не сака ни да прочита оти тоа во смрт ќе го одведе:Абе џабе стрплив ако не прочиташ, не е проблем што не знаеш, проблем е што не сакаш да научиш.
Не сум ги читал наведениве книги а тешко и дека ќе ги прочитам, оти тие сигунро нема да ми го посочат патоп ккон Рајот, туку патот кон смртта. По она што дознавам од форумов, тоа се содржини, пишувани на типично протестантски финти, каде целата теорија за еволуцијата се гради на ситници и на случајни појави, но никаде ја нема целината.
Остај што не сака да научи туку не сака ни да прочита оти тоа во смрт ќе го одведе:
Пак си богонеугодно вулгарен. Че вријаш, морее!
Видиш како знаеш што треба да му кажеш на шефот. Добро те издресира. Пробај и други работи да научиш освен “шефе, си знаеш“„Шефе, си знаеш„-рече папагалот...![]()
1. Како можеш да му речеш некому семоќен? Нели семоќниот е спомнат само во книгите?Еве, Ти си семоќен и дај нацртај додекаедар со 5 страни. Ај , да Те видам!
Е да, религијата и науката не одат заедно.Остај што не сака да научи туку не сака ни да прочита оти тоа во смрт ќе го одведе:
Не за некого (знаеш кој).Е да, религијата и науката не одат заедно.
Видиш како знаеш што треба да му кажеш на шефот. Добро те издресира. Пробај и други работи да научиш освен “шефе, си знаеш“
Мики, ај повторно постави некое од тие неодговорените прашања, слаба меморија имам па не се сеќавам веќе на ниедно. Не сум воопшто саркастичен...Да, шефе....![]()