- Член од
- 7 мај 2013
- Мислења
- 1.581
- Поени од реакции
- 387
зашто бе хатебе да не лажам нешто?
лажел,не лажел..темата не е за ти да солиш памет туку да поставуваш прашања.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зашто бе хатебе да не лажам нешто?
ајде ке поставам прашање
Зашто бе хатабе дозволувате секташи да ви ги пореметуваат децата?
колку видови на ислам има?
прашањето ми беше КОЛКУ, а за “какви“ е веќе друго прашањеи какви видови има освен радилани, средно радикални и екстеремно радикални, дека за овие знам се, но други видови не ми се познати, па какви други видови на ислам има?
ќе видиме, нека одговори па ќе видиме кај ќе иде дискусијатада де ја се надоврзав на твоето, за кога ке дава одговор на колку да додаде и какви, за да ни биде појансо
инаку знам дека има 73 вида на ислам, така еднаш одговори![]()
да де ја се надоврзав на твоето, за кога ке дава одговор на колку да додаде и какви, за да ни биде појансо
инаку знам дека има 73 вида на ислам, така еднаш одговори![]()
ќе видиме, нека одговори па ќе видиме кај ќе иде дискусијата
Не ми ја сфати поентата ниту 1% но излишно ми е да се расправам за вакви прашања со луѓе кои за себе велат дека се христијани а јас ја имам читано библијата повеќе од нив.
Поздрав.![]()
јас чекам одговор на прашањето од вчера, а и на ова последново некако тешко одговор да добијам, а?![]()
Многу ти јаде гомна устата али ајде нека ти биде.
Поздрав.
како не е формулирано: ај помогни миТоа од вчера ти реков дека ме мрзи да навлегувам во "а ла испи филозофии" го одговорив еднаш на темава.
второво не ти е формулирано како треба.
како не е формулирано: ај помогни ми
иако ако бараш од мене објаснување околу тоа “видови“ тогаш одма имам одговор, суфи, шиити, вахаби, дервиши, ареви, ...... појасне сум сега? ако е ДА, тогаш те молам надополни ме, тоа е прашањето