- Член од
- 7 мај 2013
- Мислења
- 1.581
- Поени од реакции
- 387
лажел,не лажел..темата не е за ти да солиш памет туку да поставуваш прашања.зашто бе хатебе да не лажам нешто?
лажел,не лажел..темата не е за ти да солиш памет туку да поставуваш прашања.зашто бе хатебе да не лажам нешто?
Ете така.ајде ке поставам прашање
Зашто бе хатабе дозволувате секташи да ви ги пореметуваат децата?
и какви видови има освен радилани, средно радикални и екстеремно радикални, дека за овие знам се, но други видови не ми се познати, па какви други видови на ислам има?колку видови на ислам има?
прашањето ми беше КОЛКУ, а за “какви“ е веќе друго прашањеи какви видови има освен радилани, средно радикални и екстеремно радикални, дека за овие знам се, но други видови не ми се познати, па какви други видови на ислам има?
ќе видиме, нека одговори па ќе видиме кај ќе иде дискусијатада де ја се надоврзав на твоето, за кога ке дава одговор на колку да додаде и какви, за да ни биде појансо
инаку знам дека има 73 вида на ислам, така еднаш одговори![]()
За тебе и таквите како тебе има само еден ислам кој не ти дава да спиеш па мора да лечиш фрустрации на форум.да де ја се надоврзав на твоето, за кога ке дава одговор на колку да додаде и какви, за да ни биде појансо
инаку знам дека има 73 вида на ислам, така еднаш одговори![]()
не ти е поставени или формулирано прашањето како треба.ќе видиме, нека одговори па ќе видиме кај ќе иде дискусијата
Ја сфатив поентата, но ако го напишев она што го сакав жестоко би го искрикувал исламот како религија, а тоа ни одалеку не ми е целта. Јас сум атеист т.е. не припаѓам на ниту една религија и само го нападнав исламот во контекстот во односот со атеистите, што е и повеќе од доволно според моите разбирања и сфаќања. Мене не ми е излишано да дискутирам, а еве не те ни напаѓам затоа што веќе ве нападнаа неколку лица поради твоите ставови.Не ми ја сфати поентата ниту 1% но излишно ми е да се расправам за вакви прашања со луѓе кои за себе велат дека се христијани а јас ја имам читано библијата повеќе од нив.
Поздрав.![]()
Тоа од вчера ти реков дека ме мрзи да навлегувам во "а ла испи филозофии" го одговорив еднаш на темава.јас чекам одговор на прашањето од вчера, а и на ова последново некако тешко одговор да добијам, а?![]()
така те учи исламот или оџата?Многу ти јаде гомна устата али ајде нека ти биде.
Поздрав.
како не е формулирано: ај помогни миТоа од вчера ти реков дека ме мрзи да навлегувам во "а ла испи филозофии" го одговорив еднаш на темава.
второво не ти е формулирано како треба.
е такакако не е формулирано: ај помогни ми
иако ако бараш од мене објаснување околу тоа “видови“ тогаш одма имам одговор, суфи, шиити, вахаби, дервиши, ареви, ...... појасне сум сега? ако е ДА, тогаш те молам надополни ме, тоа е прашањето