Прашања на кои сакате одговор, а никогаш не сте го добиле !

• Креатор на темата Креатор на темата Keepitreal
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто баш во Македонија сум се родил?
јас се мислам дека под казна некоја ни е ова... поточно во минатиот живот сме биле премногу лоши...па сега се искупуваме за гревовите :cautious:

јас се мислам дека под казна некоја ни е ова... поточно во минатиот живот сме биле премногу лоши...па сега се искупуваме за гревовите :cautious:

Па иако тоа не е баш наидеалниот одговор на ова прашање,сепак е каков-таков,барем не сме на нула или не почнуваме од ништо барајќи го одговорот :)

Зошто на некои прозорци му се лепе селотејп во вид на ИКС?

6086367220_2790404532.jpg

Зошто постои злото ..Зошто не е се идеално и совршено ...Зошто мачење и злоба а не само совршенство..
Не ми држи одговорот кој најчесто го добивам, за да добрите преку лошите луѓе сватат што не треба да прават...

Зошто постои злото ..Зошто не е се идеално и совршено ...Зошто мачење и злоба а не само совршенство..
Не ми држи одговорот кој најчесто го добивам, за да добрите преку лошите луѓе сватат што не треба да прават...

Злото е создадено од човекот и само човекот. Бидејќи, човекот е способен да расудува, а го прави тоа на погрешен начин - ова, но и многу слични постапки го прават злобен.
Совршенство или Утопија, не постои во овој универзум, а, ако во некој друг постои, на тој Универзум не би требало и не смее да стапне човечка нога, бидејќи едноставно ние сме такво битие; уништуваме се што ќе допреме. :)

Дали сте за територијалната организација на локалната самоуправа (општините и Градот Скопје) утврдена со Законот за територијалната поделба на Република Македонија и определување на подрачјата на единиците на локалната самоуправа (“Службен весник на Република Македонија” бр.49/96) и Законот за градот Скопје (“Службен весник на Република Македонија бр.49/96)?

Ми рекоа дека не сум заслужувал одговор.

Која е Noodle?
Каде е dedanoe?

Dedanoe е на слобода (значи не е по 10 пат во лудница) и шкраба равенки и формули на оградата на плоштад кај што се гради хотелот. Мислам дека пишуваше кога доаѓа секој ден.

Дали постои живот по смртта :) ?

E ова прашање не е во склоп со темава.
На ова прашање секој ќе си добие одговор,кога ќе го исполни дадениот-бараниот услов.
Значи когаш-тогаш ќе го дознаете и одговорот на ова прашање, разбира се кога тоа ќе се деси,почекајте,но никој не дошол,не се вратил до сега да го каже и одговорот на тоа.

Зошто на Јапонците и Кинезите очите им се искосени? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom