Познати фацки на форумов

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
DJ_DEXTER напиша:
house music artist/dj . :icon_lol::icon_lol:
Имаш пуштано музика на некоја журка и сл, или чисто од мерак по дома :)? :smir:
иначе ја- д сејм као тебе!

имам пуштано музика во повеќе локали и клубови низ Скопјево како што се Хипнотик, Сачмо, Голема Змија, Галакси... После тоа се префрлив на свирење, и го баталив диџејството... Како и да е важно ми е тоа што стекнав многу пријатели :tapp:

Сум работел на повеке места каде имало тоолку многу луѓе што ни сам не знам дали сум познат,ама штом ми кажат дека дека сум работел во АЊА тука мислам киселини ме фаќаат бидејќи да пречекуваш гости е ептен интересна ама тешка работа. Туку ме знае дури и нашиот хед оф стејт (ууу колку не е ова за пофалба) ххиххихихих

Ај еден BUMP на темава, за новиве генерации... можеби ќе излезе од анонимност некој :)

Паа имам снимено реклама за црвен крст...мада пред 2 години беше!

Јас сум многу познат.Вчера ми правеа анкета преку телефон за мобилните оператори.Колку сум само фејмс :pipi:

image.php

One & only...

:pipi:

--- надополнето ---

Иноваторот...

image.php

The legend...

dedanoe.jpg

Во осмо одделение ми беше лошо и отидов на државна кога имаа протест лекариве. Ме снимиле копуците од Сител како искачам од хирургија и сега секоја вест поврзана со клиники ме даваат на Сител на дневник ко архивска снимка.

Во осмо одделение ми беше лошо и отидов на државна кога имаа протест лекариве. Ме снимиле копуците од Сител како искачам од хирургија и сега секоја вест поврзана со клиники ме даваат на Сител на дневник ко архивска снимка.
Доволно.
За у оваа тема си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom