Познати фацки на форумов

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
_ZlObNiCa напиша:
Zarem i tebe? a ja mislev samo mene taka:)

Море сите поминавме така. Сите која таа вечер бевме таму и корекција за сите и за Офчар иако он не се сеќава поврати плус и во веце-то, но он не поврати само туку го затна лабавото.
:pos2:

Мене пред 2години ме даваа на мтв по повод Струмичкиот Карневал, ме даваа вчера на една локална телевизија како се запишувам у гимназијата и шо знам уште каде ме давале , сега за сега тоа ако ми текне нешто друго ке пишам

Море јаc сум била на оноа "Кога ќе пораснам сакам да бидам...",и сакав да бидам АТОМСККИ ФИЗИЧАР!:pos:

Ме има во спортското списание Скок од 92’ра година,играм шах,демек младината на македонија.
Имав главна улога во една реклама на времето,за мелници што се вградуваат во лавабо(кај мене дома снимано хехехе)
Пред година дена бев на оној квизон 60 секунди.....

мислам дека толку само,ако ми текне ќе додадам

Јас сум суперхерој во слободно време, ама не кажувајте никому...

Ме имаше на ѕвон хахаха на 10 години хахаха...наставникот ми вика слушај убаво што зборат не забегувај....и ја како што збореше тој човекот како што раскажуваше нешто...главата и погледот од него не ги тргнав хахаха....ми се укочи вратот..еден саат од страв буљав у чоекот :pos:

mr_wicket напиша:
Super DOODLE Men, we know that! :helou:

Реков СуперХЕРОЈ, не Супер-Ај-Вона-Би-Викет :)

Ме имало на телевизор пуно пати:pos: На ЅВОН ме имаше нешто зборевме шо праиме за време на одморот, ја кажав дека читам книги и се припремам за следниот час:pos: тоа ми рекоа да кажам а јас им кажав дека се придружувам на една банда која иде да пуши џоинт на пруги. Ме имало на онаа емисијана од Добра Вода што е на сител лани кога беше тоа за Боб Марли во парк некои 5минути мислам. Ме имало доста пати на телевизија, а ќе заборавев за малце имам извлечено награда за патување во Крушево на едно дете не ми текнува како се вика на Зимско Рекреативна програма ама ептен ко мал

ТрН у ОкО (софистот) би требало да е познат ( барем меѓу луѓето шо слушаат македонски рап)

Епа сеа познати луге дај кажете се :):)[/quote]
ja slusam mak rap pa kazi ja grupata ili imeto sigurno ne si trn u oko :)

Го познавам Ерик Бана...пред некој ден ми кажа дека го посетил форумов:vozbud:

Па ја сум врло позната особа, и ќе ви набројам кај ме имало. :pos:
Као мал ме имаше на една анкета за „Здраво генијалци” сите ме глеале на телевизија, а ја не се глеав. :pos:
Летоска не имаше на некоја тетовска телевизија, вршеа анкета во Охрид на плажа „Дали сте за диџеј или жива музика“. :pos: :pos:
Потоа не имаше на вести со синдикалската багра на штрајк со Дојчин Цветановски. :pos: :pos:
И нормално на клаберските емисии на телевизија, коа прикажуваат делови од некоја журка, па у публика се наоѓам и јас. :pos:

Пуууу не да сум бил застапен по медиуми:Од утакмици кога имаше преноси секое коло ме даваа,на слика од '' Дневник'' за полуматура, интервју на ''Зевзекманија''(т.е.прашање за матура) и за мене лично најсрамно/смешно во Тин Шема ме насместија да бидам новинар интервју праев со некој си тенисер(ебем ли га) ми се скина од смеење секој што ме знае 4 години поминаа и пак сите ме дупат.така да ме имало

Значи ама ја поимувате славата, хехе, сите славни од Ѕвон :)

Прашањето е дали навистина има славни фацки кои се кријат позади јузерите на форумов? Ја знам дека има неколку :)

Pa mistique, kako shto ti gi kriesh,taka se krijat i slavnite :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom