Познати фацки на форумов

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
image.php

One & only...

:pipi:

--- надополнето ---

Иноваторот...

image.php

The legend...

dedanoe.jpg

:zver::zver::zver::zver::zver::zver:

Мене еднаш ме прашаа што е деликт баш пред влезот на кирил и методиј..уствари тв екипата беше кај рампата па студентите ги заобиколуваа и ја им загазив:pos2::pos2:

па што ме прашаа за деликт после им реков ај вие баш тука море одите пред правен...ццц

Инаку што се однесува до мене-приватноста е скапоцена!

--- надополнето ---

Ај нека се јави Јанко бурекџијатата

Јас сакам да се јави господинот чиј мозок е во абдоменот миленкооо..

Еднаш ги перев чорапите у када, дома... (Х)

Поздрав до сите g-wanna be.
Топ сте кисче, ама баш сите.

ps. Ме имаше еднаш у телевизор, буквално.
pss. Би го стаил она унаказено, гњавено, зублесто, ротирачко, куропецасто, шовинистко смајли, ама го нема.

Јас сум славна фаца бе на форумов, јас си мислев и сеуште си мислам дека ќе напишам некоја глупост можи да има некоја смисла ама не мора и никој не ја чита. И сега оти освен за музика и филмови баталена ми е телевизијата случајно се погоди да гледам нешто друго иииииииииииии гледам еј па е тоа е мојата мисла мојата идеја оригинално :icon_lol:. Не ми пречи тоа можеби само во иднина би требало да се замисли што пишува човек овде, или сепак не :icon_lol:, јас пак ќе си напишам тоа што мислам и кој сака што сака нека си мисли тоа е негово право.

Јас бев на Рекламен спот... ДВА ПАТИ! Дали сум позната форумска фацка?

Јас се гледав на телевизија пред некое време, снимен кога сум бил мал... уште како мал ме снимаа.. YoO!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom