Power 90 Xtreme - Workout program

• Креатор на темата Креатор на темата IgorGunner
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм па не знам што подразбираш под тоа поизводливо, во книгата имаш све скоро нацртано, дури и готови оброци.. Ако те замараат рецепти и сл., батали тоа и едноставно јади си здрава и балансирана храна. На претходната страна во видеото и самиот Тони вика дека никад не броел калории.
Јас коа ја праев класичната, исто како тебе не го следев планот, пошо исто и мене ме замараат такви работи, и иако само првата фаза ја завршив и после прекинав, имав видливи резултати.

Значи глеј да јадеш често, не јади мрсно, благо итн. имај добар оброк по тренингот, и тоа е тоа, get ripped :)
Па да,у принцип многу ме замараат рецептите. Поентата ми беше што сакам јако да ја почнам сега и целам кон мускули,т.е дефиниција што и баш не е типично за едно женско нели,али ете ја од тој тип сум,сакам мускули :D.
Па ете така ми треба еден стручен совет од машко,пошо вие сте повеќе по тие работи. Исхрана базирана на протеини,што како,кога да внесувам...

Каде има во Скопје да се купат CD-а од програмов?
Сакам да го почнам ама ме мрзи да ги барам од торенти.
Фала однапред.

Каде има во Скопје да се купат CD-а од програмов?
Сакам да го почнам ама ме мрзи да ги барам од торенти.
Фала однапред.
Пиши му пм на некој во Бодибилдинг и фитнес... или како се викаше тој дел од форумот, ќе ти дадат линк. Стеф ангел, се кладам ги има.

јас почнав со оваа програма и интересничка е, за прва недела пука газот, ама никако да ја управам со ова суплементиве, строго сум против нив а типов на секое вежбање бае рековери дринк па рековери дринк....
колку кошта тој меретен и дали има некој негов супститут?
фонд на паре 2-3 иљаде фазла не дајем

јас почнав со оваа програма и интересничка е, за прва недела пука газот, ама никако да ја управам со ова суплементиве, строго сум против нив а типов на секое вежбање бае рековери дринк па рековери дринк....
колку кошта тој меретен и дали има некој негов супститут?
фонд на паре 2-3 иљаде фазла не дајем

Каков recovery drink тоа не мора, он реклама си праи пошто од нивната компанија се тие суплементи и energy bar-от и recovery drink-от. Ако сакаш супститут ќе си земеш една канта whey protein, кошта околу 1500-3000 во зависност од количината.

Каков recovery drink тоа не мора, он реклама си праи пошто од нивната компанија се тие суплементи и energy bar-от и recovery drink-от. Ако сакаш супститут ќе си земеш една канта whey protein, кошта околу 1500-3000 во зависност од количината.
и шо ќе смени тој whey? де биди малку специфичен

и шо ќе смени тој whey? де биди малку специфичен

Ќе ти помогне побрзо да се опоравуваш од вежбите и да внесуваш додатна количина протеин во организмот без да јадеш, т.е ќе ти биде замена за оброк. Ти викам, и не мораш, ја коа ја вежбав само со храна внесував протеини, ама да ти кажам искрено понекад ме мрзеше да јадам и посакував да имам еден шејк.

Ај стајте Torrent од програмава ме заинтересира па сакам да ја симнам :)

Ќе ти помогне побрзо да се опоравуваш од вежбите и да внесуваш додатна количина протеин во организмот без да јадеш, т.е ќе ти биде замена за оброк. Ти викам, и не мораш, ја коа ја вежбав само со храна внесував протеини, ама да ти кажам искрено понекад ме мрзеше да јадам и посакував да имам еден шејк.
Попаметно во тој случај ќе биде само глутамин да се земе иако ако ги искомбинираш двете имаш win-win ситуација, во секој случај не дека сурутката нема да помогне али за рекавери глутаминот е далеку подобар.

UbAZO.png

P90X ми се виде некако премногу екстремно (нели самото име кажува :) ) за почетник како мене кој скоро и да нема вежбано ништо претходно во животот. Пробав да ги правам стомачните ама ми беа претешки. Имам гледано нешто од другите вежби и исто ми се видоа тешки.

Затоа решив да почнам со Power 90. Вежбам веќе 3 и пол месеци, со малку забушавање на 1-2 периоди. Резултатите се приметуваат. Колку-толку развив мускули, симнав 6-7 кила, а можев и повеќе да не забушавав малце и да се придржував кон построг режим на исхрана. Мада повеќе пазам на исхрана сега него претходно што пазев, па оттука и има некакви резултати.

Планирам уште 1-2 недели да вежбам P90, па после ќе почнам со P90 Master. Дали некогаш ќе се нафатам да вежбам P90X ќе видиме. :)

И јас почнав Р90Х веке 3дена:) само ми треба совет кај да најдам ластици за везбање.

Ова само за топење е?Или и за дефиниција и накачување? :unsure:

Ова само за топење е?Или и за дефиниција и накачување? :unsure:
За дефиниција, мускули нема да добиеш освен ако не си некој ептен аматер што само што почнува со физичка активност

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom