Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, се префрлуваат за нареднио месец. Тоа го пишува на сајто на ујп.[DOUBLEPOST=1563198435][/DOUBLEPOST]Ме интересира дали ако месечно го надминам лимитот (600ден.) и например обезбедам поврат од 700ден., дали тие 100ден. разлика се префрлаат во наредниот месец или пропаѓаат?
Не гледам причина да не смееш ако се регистираш на страната на ујп. Ама за да се регистираш треба да имаш трансакциска сметка у банка.Дали некој што е невработен и нема приходи смее да користи мој ддв, за скенирање на фискални од останати членови на семејството?
Sent from my T10(E3C6) using Tapatalk
Увид сеуште, наводно се спремала нова апликација, а ако хартија не е добра камерата не го препознава кодот не ја фаќа. Иначе чим ја скенира гледаш одма ти пише фирма и точен износ колку е потрошено.а некаде увид секој да види колку има за враќање или сега сите скенираат па после шипак не биле добро скенирани кодовите?
1.1. edna smetka F. dali moze dva pati da se prati(sigurno imat tamu soznanija i ke gi otvrlat tie smetki)
na primer naogam frlena smetka i ja prakam na moj telefon ama taa bila prethodno skenirana od nekoj.
2. Sto so tie smetki koj ne gi zemaat potrosuvacite i se frlaat (sum videl cel paket smetki pred nekoj dukani)
moze li tie da gi skeniram i pratam,mislam deka ne se skenirani voopsto.
2. Sto so tie smetki koj ne gi zemaat potrosuvacite i se frlaat (sum videl cel paket smetki pred nekoj dukani)
moze li tie da gi skeniram i pratam,mislam deka ne se skenirani voopsto.