shutrak
opsenar
Синко, читам се што пишуваш па и на други подфоруми. Дека си заглавен во црковната дефиниција за Атеизам се гледа. Пишуваш за нешта кои воопшто не ти се познати. А тоа со муслиманот беше чиста провокација. Наседнуваш синко ко бебе на звечка.
Ти како „polnokrven hristijanin“ (што и да ти значи тоа) најде да кажуваш што е Атеизам?![]()
e vnuchko vaka stojat rabotite ., od mnogu chitanje ochite ti otekle pa ochigledno deka si propushtil deka ., budizmot ., osho., lao ce ., ne mi se nepoznati tuku bash naprotiv., a kolku mi se poznati rabotite samo jas znam bidejki vi serviram tolkun kolku shto zasluzhuvate da bidete udostoeni so dozirani postovi., ako neznaesh shto znachi da se bide polnokrven hristijanin togash ni ti samiot ne znaesh ni shto si ni koj si., tuku bilka koja vegetira i opstojuva samo kako obezlicheno sushtestvo., svedeno samo na chista negacija na se okolu sebe pa vo kontinuitet i na smisebe., ako si zabelezhal celo vreme izbegnuvam nekoi zborovi shto ne mi se svojstveni ., no sega........pa zar ne osekash deka celo vreme se vrtite vo krug obiduvajki se da si ja dofatite opashkata., i malku da ja koregiram---------------., ateistot gubi samo edna rabota no mnogu vredna., so tek na vreme ke se setish na ovie zborovi., barem ako bidesh poshten sprema samiot sebe., a za toa deka jas sum nashol da kazhuvam shto e ateizam veruvaj vnuchko imam mnogu poveke od tebe da kazhuvam shto e shto.,...i aj veke pochni vreme ed da ja upotrebish zvechkata.....pozdrav