Поубаво ви беше/ви е/ во основно или во средно?

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
поубаво ми беше во основно таму професорите ни беа како другари и се ми веруваа а сега во средно некако професорите ја изгубиле довербата во учениците и немам коректен однос со некои од нив

и во основно не учев интересно беше и сеа е исто ама пак некако средно ке биде подобро до 4та год кој знае со глупости ке има:pos2:

Во средно ми е подобро затоа што во основно учев со копиљаци, гомна, сељачишта, келеши(извинете за речников) кои од што ми љубомореа на моменти мислев дека и бојата на лицето им е сменета во зелена. Што е најтрагично, не само кај децата и кај професорите беше тоа.
Не дека сега во средно се нешто подобри, ама на покултурен начин го прават тоа.

Основно.... Јесда и ваму и таму имав(имам) тапа класови и тапа класни

Незнам, секој период си има свои убавини. Со оглед на тоа дека во основно бев помала, работите кои тогаш ми с случуваа ми беа најубави, т.е. детски. Во средно почнав да растам да созревам и поинаку да мислам. А поради новите искуства, пријатели, задолженија и слично, средношколскиот период исто така ми донесе убави моменти. Не можам да ги разграничам и да изберам!

Во средно....уште првата година ми беше поубаво отколку во основно.Уште 3 години имам.Средно рулз, многу подобро е од основно.

Средно, дефинитивно. Случки и другари шо мнооооогу тешко се заборават :smir:

Во средно....уште првата година ми беше поубаво отколку во основно.Уште 3 години имам.Средно рулз, многу подобро е од основно.

чекај има време за ти да кажеш... помини уште некоја годинаипол :)

а ја... основно во однос на убави спомени...
а средно во однос на ефикасност во созревање... многу ме просветли али не професорите, ситуациите и околината те тераат да размислуваш со своја глава и да се градиш како личност... средното (гимназијата) беше како тренинг за нервите, челичење... :)

дефинитивно во средно...бевме собрани подобра банда и сите како екипа бевме совршенство...ни професор ни никој не смееше да ни каже ништо на глупостите шо ги правевме. лееле многу беше добро ејј...

Во средно дефинитивно, основно уште ништо не знаеш дете си

osnovno mi bese dobro, deka imase zenski, zafrkancii i se, a sredno ,mi se sviga deka ima elektronika

Ни основно ми беше убаво ни пак сега средно, ама се надевам дека на факс ке биде закон :wink:

Мене ми е ова последна година од средно -така да комотно можамн да кажам дека поубаво ми беше во средно..не можам да објаснам зашто,ама некако поубави спомени имам од средно..се разбира имам и спомени од основно - но што знам некако не се споредуваат

А кога ќе подразмислам поубаво - ни едното, ни другото.
Повеќе преовладуваат не-толку убавите спомени и од основно и од средно.:icon_neut

Времето надвор од школо секогаш ми беше поубаво. Не заради досадата или тестовите. Општо никогаш не сум се чувствувала убаво во тие средини и во класот/одделението.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom