Поубаво ви беше/ви е/ во основно или во средно?

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
And the winner is..... HIGH SCHOOL... and it's won by a large margin :):):)

Причини, далеку поискулирани дечки, на девојчињата им растат гради во средно(:back:), секој ден имаш загарантирано смеење до тој степен што нозете веќе не те држат.... и уште мал милион ситни причини на кои не можам да се сетам во моментов, само знам дека средно би останал да учам и 8 не 4 години :)

Основното е незаменливо.. посебно во 7мо и 8мо одд. Женски,зафрканции со кеиф да одиш на школо во 7мо и 8мо..:):):).

Средно ти е закон.
Добро сега зависи и тоа со какво друштво си го поминал. Јас си поминав закон, многу закон генерација бевме, сите со исти ум, и машки и женски, пеколно беше.
Ах да може да се врати тоа време:pipi:

Не можам уште да кажам зш сеа сум за втора средно.

Ама ако ги споредвам дружењето, соучениците, професорите, атмосферата, обврските во основно четири години, и една година средно, се одлучвам за основно.

Незнам засега добро ми е средно некако појако ми е појќе дружење и сето то...Основно не ми беше нешо посебно зошто сите шо беа таму ги знаев 9 години така да не беше нешо многу интересно ...вака средно нова средина и супер е дефинитивно

шо знам,сеа сум прва,ќе видиме како ке е средно,ама од 8 имам најубај спомени...јес да учев со гооолеми селјаци,ама пак...некако поубо беше,ко ке си влезев во класот,ко дома да бев...а сеа не знам...можда не сме баш онака убо запознаени со новиов клас,ама ај ќе видиме...4 години се пред мене

средно средно , почнавме да разбираме тогаш нешто од нешто хахаха

Во средно почнуваш вистински да учиш. Основно беше јака хумористична приказна (=

дефинитивно основно и жалам за тие денови кои засекогаш ке ги паметам и средното ке го паметам но само по лоши работи а просто одд дното на душата го мразам средново:toe:

Средно дефинитивно.Како што гледам и на повеќево форумџии што се изјасниле средното им е поубаво од основното.Јас верувам во тоа и дека средното е најубавиот период во животот...многу мина рекле така.Бај д веј многу ќе ми биде криво,годинава сум матурантка а би сакала да имаше уште некоја година тука.Најбитно е то шо секој ден ме боли стомакот од смеење.А бе кеф да ти е да појдиш на училиште

Во средно...далеку т.е. многу поубаво...Многу, многу повеќе глупости-лудости кои ги правеа деновите возбудливи и интересни.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom