Поубаво ви беше/ви е/ во основно или во средно?

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Друштвото, заебанциите, смеењето е подобро во средно се разбира. Но професорите, предметите... основно :) Али сепак, горенаведените плусови за средното повеќе вредат од оние за основно :pipi:

Шо знам мене у основно класот ми беше полуд од овој у средно шо ми е. али шо сме знаеле ние тогаш, уфурани малишанчиња шо не знаат шо со животот. Така да дефинитивно ми е боље сеа у средно...

неможе да се прави споредба ... и на двете места е убаво, али секако, во средно е поубаво, тогаш созреваме итн ..

средно.....ама најдобро беше во 3та и четврта.........боза....!

Во средно ми е поубаво, штета што ќе бидеме заедно само уште една година. :( Ваков клас уште еднаш нема да има. :P Во основно машките беа уфилмани дечишта што си немаат врска од ништо а се прават експерти, а женските беа шмизличиња тешки. Наставниците работеа по принципот врска си ми, ќе имаш петка без учење, не си ми има да се мачиш до сабајле и назад! (n)

Osnovno -12 points
Sredno - no chicks = 0 points

шо знам и во основно и во средно е интересно , но би рекол за нијанса подобро т.е. поинтересно ми е во средно :D

Летото помеѓу ми беше најјако....основно е поубо оти си дете мало и ич тулето не те боли дали си дебел или грт или глуп итн...

12 points go to средно, основно беше тапа споредено со ова сеа :P Со многу поискулирани луѓе сум опкружена, стомачни набивам од смеење а со школо не се замарам многу преку година, освен кога доаѓа време за тестови.. Штета само четири години е средното :unsure:

Основно ми беше најјако, полуд клас имав каде каде од овој сега во средно.
Средново е каша муабет.

Основно ми беше најјако, полуд клас имав каде каде од овој сега во средно.
Средново е каша муабет.
Same shit... средно некако по тапа за разлика од основно не знам зашто

Средно каде каде подобро, барем за мене, класот е доста подобар/поизбалансиран да кажам од основно, на пр. можам да правам со некој разни муабети., значи за све и свашта, пофини се итн., послесно ќе станеш другар со некој итн. у основно ако не си фраер и ако не те занима спорт одма те шутираат. (ова важи за цела генерација) А што се тиче лудост, и двата класа се подеднакво луди, смеење до бесвест, правење по некоја глупост, избацивање на час итн. што ми прија, иако сум мирен тип. :)
Исто така у основно слабо женски некако, у средно многу повеќе, во клас доста повеќе се отколку машки, и за разлика од основно, каде што ептен се протегаја од крајност у крајност, едни тешки шмизли други хардкор бубалици, овдека имаш некоја златна средина што би рекле, and i like it. :)
Барем мене така ми се погоди, за другите незнам, секој своја приказна. :)

Во средно дефинитивно, прекрасни 4 години !!

Малце по зреани во клупите, ама со блесавите муабети и заебанциите пута 8 :D:D .. Плус тоа односот ученик-професор е далеку поопуштен, покул и поотворен. Тоа се должи најверојатно на стегнатоста и поголемата срамежливост до 8мо. Скоро сите професори од средно отвораа дискусии на општи теми, кога ќе останеше слободно време пред да ѕвони. На тој начин гледаа како размислуваме и кој до каде е ..... И за каде е .. :oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom