Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde pomosh mi padna telefonot ekranot mi se rasprska lom sto da pravam sega ? Kolku e da smenam ekran? Se menuva? I kolku pari e? Inace iam iphone8 i placam fala
Работе ли ти екрано или не? Ако не ти работе 1200 денара е мењање екран, а ако ти работе само стаклото треба да си га сменеш 600 денара е, за у ледиком зборам.

Работе ли ти екрано или не? Ако не ти работе 1200 денара е мењање екран, а ако ти работе само стаклото треба да си га сменеш 600 денара е, за у ледиком зборам.
mi raboti ekranot, inace kade e toa ledikom? posho mene mi rekoa 3000 denari bilo za iphone,
Автоматски споено мислење:

procitav za tamu pishuva promena na ekran 1.800 denari kolku so vidov ali ke prasam samo neka drzi dodeka trae situacija. a kaj se naogja?

mi raboti ekranot, inace kade e toa ledikom? posho mene mi rekoa 3000 denari bilo za iphone,
Автоматски споено мислење:

procitav za tamu pishuva promena na ekran 1.800 denari kolku so vidov ali ke prasam samo neka drzi dodeka trae situacija. a kaj se naogja?
Чаир

Проблем со заклучени мрежи Декодирање! Помош?

Здраво!
Ме интересира дали може и каде да се провери самсунг телефон (каде е купен, оператор, гаранција и слично)?

Дали некој откупува стари (не)функционални телефони, што знам за делови и сл. Имам 4 дома така ми стојат. Ако е некој заинтересиран нека пиши.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Здраво имам еден проблем со самсунг ј4+ иконите на екран ми се дуплираат како сенка и во левиот агол за известување ми покжува саат ама заматен (дури не се гледа). пробав со рестарт ама не се опаорави дури и полошо. Фала на помош :)

Gledam mnogu gi prakjate na servis vo LEDIKOM ....NEMOJTE !
Jas ednas se ispekov tamu taka da moj sovet nemojte i vie... koj saka podetalno neka mi pise privatna poraka. Ps. Kupuvam iPhone 4S , mi treba privremen ispraven telefon sto nema da me koshta mnogu dokolku imate iphone sho ne vi treba i sakate da mi go shitnete bujrun :D

Дали мојт да се сменит влезот за полнач на самсунг а5 2017?

Сменав полначи но очигледно не е до нив, сите се лабави и морам да бидам многу предпазлив додека се полни и да не го чепкам воопшто.

Дали мојт да се сменит влезот за полнач на самсунг а5 2017?

Сменав полначи но очигледно не е до нив, сите се лабави и морам да бидам многу предпазлив додека се полни и да не го чепкам воопшто.
Се менува ... цена на ПП

Op8 е катастрофа. OP8p е одличен, мада цената е висока ATM. Наведи кои ти се приоритети.

Дизајнот и изработката се прекрасни, според спецификации комотно се такмичи со S20 ultra, но real world use ќе мораме да почекаме да почне да се користи.

Факт е дека поради 5Г сите нови телефони ќе бидат малку поскапи,
Не сум сигурен само за камерата некако во заден план е ставена но доколку е приближно добра како S20 ultra мислам дека би имал value телефонот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom