Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со Huawei P8 lite. Конектиран сум на мрежа, а не може да бирам, да користам интернет, ми стигаат пораки дека имам пропуштени повици и ме дава како недостапен. Кога ќе го рестартирам се е во ред, ама се случува доста често. Помош, како да го средам проблемов?
Го имам истото телефонче,кога го зема прв пат,проба рачно да подесиш оператор,а имам и едно мое прашање?Дали ти се појавило досега проблеми со фм радиото,да пишти преку звучник,а звучникот е добар и радиото си работи добро преку слушалки.

И јас прашувам за да знам дали да го земам :D А шо лаг и екранот не се добри ? :D

Знаат да закочат одреден период при скролање и да крешни апликацијата али многу ретко, а за екранот на п9 ако не сум грешка остава отпечатоци од прстите и по поминување со марамче се познава како мрсно.

Каде е најефтино и најдобро да го сменам стаклото на iphone 6s? (само стаклото, една линија преку екранот има само, тачот си функционира)

Каде е најефтино и најдобро да го сменам стаклото на iphone 6s? (само стаклото, една линија преку екранот има само, тачот си функционира)

Imas PP.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Го имам истото телефонче,кога го зема прв пат,проба рачно да подесиш оператор,а имам и едно мое прашање?Дали ти се појавило досега проблеми со фм радиото,да пишти преку звучник,а звучникот е добар и радиото си работи добро преку слушалки.

Го имам скоро една година телефонов. Претходно го имав истиов проблем, обично Охрид најчесто се јавуваше, а во Скопје многу ретко. Ми се појави update и го инсталирав и се среди после. После 2-3 месеци ми се појави некоја флека на екран, па од Вип ми дадоа нов телефон и еве после 2-3 месеци пак почна да ми се јавува тој проблем. На авотматски ми е мрежата, баш ќе пробам сега рачно. Досега сум немал никаков проблем со фм радио, ама не сум ни го користел нешто многу, 1-2 пати само сум пуштил.

Како можам да му направам рекламација на Нептун? Мобилниот што еднаш го сервисирав дури беше под гаранција, сега пак го има истиот проблем по само три месеци од сервисирањето. Има уште гаранција ама ме интересира како оди рекламацијата и сл.

Го имам скоро една година телефонов. Претходно го имав истиов проблем, обично Охрид најчесто се јавуваше, а во Скопје многу ретко. Ми се појави update и го инсталирав и се среди после. После 2-3 месеци ми се појави некоја флека на екран, па од Вип ми дадоа нов телефон и еве после 2-3 месеци пак почна да ми се јавува тој проблем. На авотматски ми е мрежата, баш ќе пробам сега рачно. Досега сум немал никаков проблем со фм радио, ама не сум ни го користел нешто многу, 1-2 пати само сум пуштил.
Бев до сервис вчера,откри ја шо е проблемот.Проблем беше апликацијата Гугл тоес воглавно Ок Гугл асистентот.Ако го активираш,има опција цело време да биде активен ,за да прати ако речеш ок гугл.Активен е цело време микрофонот,а бидејќи се наоѓа кај лажниот втор звучник.Кога ќе вклучиш фм радио да се слуша преку звучник,а бидејќи е блиску звучникот до цело време активниот микрофон,се случува гадна фонија,па мора да го деактивираш ок гугл асистент за да нема проблеми.Пробај и ти ќе го имаш истово проблемче.

Дечки помагајте! Имам Самсунг А5, фино си тресна на земја и му се зезна екранот - се вклучува, си работи, најверојатно и тачот е ок, ама не покажува ништо, црн екран, а дава звуци дека се вклучува, исклучува, скриншот прави.... Има ли начин некако да ги префрлам податоците од овој, на друг Самсунг А5, особено контактите ми се битни?? Помага и да кажете каде би го поправиле, без да ми ги изгубат податоците,ако е тоа можно по дуќаниве низ Скопје :cool:

Дечки помагајте! Имам Самсунг А5, фино си тресна на земја и му се зезна екранот - се вклучува, си работи, најверојатно и тачот е ок, ама не покажува ништо, црн екран, а дава звуци дека се вклучува, исклучува, скриншот прави.... Има ли начин некако да ги префрлам податоците од овој, на друг Самсунг А5, особено контактите ми се битни?? Помага и да кажете каде би го поправиле, без да ми ги изгубат податоците,ако е тоа можно по дуќаниве низ Скопје :cool:

Оди кај @krale во iButik

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Обичен А5 или 2016 ?

Ми искача последниве денови промовиран оглас на фејсбук за Сларен повер банк од 16.000 Маh за 650 денари. Баш сакав да купам повер банк деновиве ама сум немал искуство до сега. Некој совет...? Добри ли се овие соларни повер банк или подобри се обичните?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom