- Член од
- 14 февруари 2013
- Мислења
- 1.818
- Поени од реакции
- 2.395
И јас прашувам за да знам дали да го земамHuawei p10 lite nekoj da ima zemeno? kako e so ekranot i lagot...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас прашувам за да знам дали да го земамHuawei p10 lite nekoj da ima zemeno? kako e so ekranot i lagot...
Го имам истото телефонче,кога го зема прв пат,проба рачно да подесиш оператор,а имам и едно мое прашање?Дали ти се појавило досега проблеми со фм радиото,да пишти преку звучник,а звучникот е добар и радиото си работи добро преку слушалки.Имам проблем со Huawei P8 lite. Конектиран сум на мрежа, а не може да бирам, да користам интернет, ми стигаат пораки дека имам пропуштени повици и ме дава како недостапен. Кога ќе го рестартирам се е во ред, ама се случува доста често. Помош, како да го средам проблемов?
кој телефон, на која мрежа?
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
И јас прашувам за да знам дали да го земамА шо лаг и екранот не се добри ?
![]()
LGH440n - прима картички само на Т-Mobille, сакам да го одкодирам да прима на ВИП.
Каде е најефтино и најдобро да го сменам стаклото на iphone 6s? (само стаклото, една линија преку екранот има само, тачот си функционира)
Го имам истото телефонче,кога го зема прв пат,проба рачно да подесиш оператор,а имам и едно мое прашање?Дали ти се појавило досега проблеми со фм радиото,да пишти преку звучник,а звучникот е добар и радиото си работи добро преку слушалки.
Бев до сервис вчера,откри ја шо е проблемот.Проблем беше апликацијата Гугл тоес воглавно Ок Гугл асистентот.Ако го активираш,има опција цело време да биде активен ,за да прати ако речеш ок гугл.Активен е цело време микрофонот,а бидејќи се наоѓа кај лажниот втор звучник.Кога ќе вклучиш фм радио да се слуша преку звучник,а бидејќи е блиску звучникот до цело време активниот микрофон,се случува гадна фонија,па мора да го деактивираш ок гугл асистент за да нема проблеми.Пробај и ти ќе го имаш истово проблемче.Го имам скоро една година телефонов. Претходно го имав истиов проблем, обично Охрид најчесто се јавуваше, а во Скопје многу ретко. Ми се појави update и го инсталирав и се среди после. После 2-3 месеци ми се појави некоја флека на екран, па од Вип ми дадоа нов телефон и еве после 2-3 месеци пак почна да ми се јавува тој проблем. На авотматски ми е мрежата, баш ќе пробам сега рачно. Досега сум немал никаков проблем со фм радио, ама не сум ни го користел нешто многу, 1-2 пати само сум пуштил.
Дечки помагајте! Имам Самсунг А5, фино си тресна на земја и му се зезна екранот - се вклучува, си работи, најверојатно и тачот е ок, ама не покажува ништо, црн екран, а дава звуци дека се вклучува, исклучува, скриншот прави.... Има ли начин некако да ги префрлам податоците од овој, на друг Самсунг А5, особено контактите ми се битни?? Помага и да кажете каде би го поправиле, без да ми ги изгубат податоците,ако е тоа можно по дуќаниве низ Скопје![]()
Обичен А5 или 2016 ?Дечки помагајте! Имам Самсунг А5, фино си тресна на земја и му се зезна екранот - се вклучува, си работи, најверојатно и тачот е ок, ама не покажува ништо, црн екран, а дава звуци дека се вклучува, исклучува, скриншот прави.... Има ли начин некако да ги префрлам податоците од овој, на друг Самсунг А5, особено контактите ми се битни?? Помага и да кажете каде би го поправиле, без да ми ги изгубат податоците,ако е тоа можно по дуќаниве низ Скопје![]()
ОбиченОбичен А5 или 2016 ?