Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Знае ли некој дали може да се декодира ајфон 6ка некаде во Македонија, кодиран на мрежа на амерички оператор? фала....
Може.
(не е баш ефтино, поготово ако е кодиран на Sprint или Verizon)

Контактирај го krale/ibutik на форумов
или побарај контакт телефон од ibutik , ќе ги најдеш лесно на FB ако не се лажам.

Sent from my Redmi 3X using Tapatalk

Може негде да се најде нова батерија за Nokia 6500 Slide?

na telefonot cel den mi bara softwere update- tap here to update the firmware to the latest version and use the letest features ? da go instaliram ili ne ?

Пак го флешував телефонот оти претходно нешто тачот ме заебаваше и сега пак немам 3г мрежа, а и предната камера ми ја нема како да не постои

Sent from my DG800 using Tapatalk

Кој е застапник за самсунг и дали важи интернационална гаранција ?

Ми треба помош.
На мобилниов што го користам ( Acer Liquid z160 ) не можам да симнувам слики од интернет, не можам да симнувам фајлови, апсолутно ништо. Дури и кога правам на пример скриншот, истиот не се појавува на локацијата каде што автоматски се зачувува. Наместо тоа има само црн екран на кој пишува: "нема сликичка".
Вака е веќе два дена, претходно беше сѐ во ред. Имам многу меморија на телефонот не е до тоа. Не сфаќам зошто воопшто не сака ништо да симне од интернет притоа не ми дава причина за тоа, некаква грешка или што и да е.
Ако има некој идеја како се решава ова зашто јас баш и не се разбирам многу или треба да го носам на сервис?

Кој е застапник за самсунг и дали важи интернационална гаранција ?
Мислиш на сервис ... видеодата, за интер прашај, мислам дека важи[DOUBLEPOST=1480364423][/DOUBLEPOST]
Провери во сетингс - абаут фоун најдоле, треба таму да стои

Не е проблем ама е нешто чудно .. Во последниве 20тина дена на 2 пати еднаш околу 1 по полноќ и сега пред 20 мин телефонот од нигде никаде почнува да ми ѕвони песна .. ( од оние што ги има во секој андроид телефон) Никогаш не ми била наместена таа песна за ништо а не ни покажува дали ѕвони некој дали е порака стигната дали е аларм потсетник или слично ... ѕвони околу 8 9 секунди и само прекинува .... Некој да имал слична ситуација ?

Не знaм кaј дa прaшaм пa еве тукa

Бев у Албaнијa, знaчи пoминувaш грaницa и се пoврзувaш нa нивнa мрежa и интернет кoристев сaмo нa вифи у хoтелoт. Oпцијaтa зa рoaминг беше исклученa и имaше известувaње декa aвтoмaтски е исклученo.

Кoa се врaќaв дoдекa чекaвме нa грaницa се пoврзaв нa телекoм мк и бев нa нет.
Немaше никaквo известувaње.
Чим сум пoврзaн нa телекoм мк oкеј е?
Или дa чекaм сметкa oд 5000-6000?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom